• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İç parazit ilacı için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MEHMET KASARCI

Yeni Üye
MERHABALAR KUŞLARDA İÇ DIŞ PARAZİT YAPICAMDA DIŞ PARAZİT İÇİN VİLMECTİN VAR İÇ PARAZİT İÇİN SULHAMEZİTİNE İŞ GÖRÜR MÜ ÖNLEM İÇİN YAPICAM AMA VARSA İÇ PARAZİT SULPHAMEZİTİNE GEÇİRİR Mİ NİLVERM Mİ ALAYIM

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
MERHABALAR KUŞLARDA İÇ DIŞ PARAZİT YAPICAMDA DIŞ PARAZİT İÇİN VİLMECTİN VAR İÇ PARAZİT İÇİN SULHAMEZİTİNE İŞ GÖRÜR MÜ ÖNLEM İÇİN YAPICAM AMA VARSA İÇ PARAZİT SULPHAMEZİTİNE GEÇİRİR Mİ NİLVERM Mİ ALAYIM
İkisini de önermem, zaten sulpha iç parazit ilacı değil. Kuşkulandığınız bir durum var mı? İç parazit tedavisi hadi yapayım diyebileceğiniz bir tedavi değil. Kuşlar takviyeli beslenmiyorlarsa, tedavi öncesi-sonrası kuşları hazırlamazsanız, riskli sonuçları olabilir. Öncesi-sonrası hazırlık yaparım, kaliteli takviyelerim var. Kuşlarımın bağışıklığı iyi diyorsanız; care4birds wormstop en güzel iç parazit ilacıdır ve tamamen kuşlar için üretilmiştir. Üretim makalemin sonunda iç parazit uygulaması mevcut. İnceleyebilirsiniz.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bir de bundan sonraki yazılarınızı komple büyük harf yazmayınız. Teşekkür ederiz 🙏

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İkisini de önermem, zaten sulpha iç parazit ilacı değil. Kuşkulandığınız bir durum var mı? İç parazit tedavisi hadi yapayım diyebileceğiniz bir tedavi değil. Kuşlar takviyeli beslenmiyorlarsa, tedavi öncesi-sonrası kuşları hazırlamazsanız, riskli sonuçları olabilir. Öncesi-sonrası hazırlık yaparım, kaliteli takviyelerim var. Kuşlarımın bağışıklığı iyi diyorsanız; care4birds wormstop en güzel iç parazit ilacıdır ve tamamen kuşlar için üretilmiştir. Üretim makalemin sonunda iç parazit uygulaması mevcut. İnceleyebilirsiniz.

Duygu hocam vilmectinde mi önermiyorsunuz. Bende vilmectin kullanıyordum 😣

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Duygu hocam vilmectinde mi önermiyorsunuz. Bende vilmectin kullanıyordum 😣
İvermectin içerikli ilaçları dış parazit ense damlası olarak kullanıyoruz. Özellikle sonu mec mac la bitenleri. Ama suda içirilmesine karşıyım. Vilmectin yerine klorsulan içermediği için sonu mec mac lı modelini alalım, dış parazit için

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Hocam dediğiniz ilaçları almak için güvenilir bi yer var mı? Vilmectin vs gibi ürünlere ulaşmak kolay oluyor bende onu kullanıyordum

Grpet

Müdavim
Üretici
vilmectin ense damlası ic parazit icin kullanan var asla önermiyoruz
iç parazit olarakta iyiden kötüye doğru sıralıyorum

Belgica De Werd Wormac Piyasada Bulabilecğiniz en iyi ürün
Greenvit Privirum Sıvı olması cok iyi fakat kulalnım süresi cok uzun olduca etkilide
Dutch 4 Care Bird worm stop - Worm mix Worm Care Hem ucuz hem etkili
Pantex Worm ex Piyasada en cok bulunan
Nilverm Genelde büyükbaslar için
Tyson parazit yorumsuz

OguzCABUK

Yeni Üye
Bu ilaç nasıl kullanılıyor yazabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...