• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İç Parazit Hakkında

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlara iç parazit uygulaması yapmak için nilverm aldım.

Nilvermi bir gün, yarım suluğa mercimek tanesi kadar kullanıp on beş gün sonra tekrar yapacağım doğru mudur?

Birde yavru bakan anaçlara da yapılır mı yoksa yavrular yeme düştükten sonra mı yapmak daha iyi olur?

Son olarak 30 günlük yavrular için erken midir iç parazit yapmak? Ne kadar süre sonra yapmak gerekir?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gelişimi engelleyici özelliği olduğu için et yavru dönemlerinde yapılmaz 30 günlük yavrulu amaçlara yapabilirsin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Aslında ben iç ve dış paraziti gerekli olduğunda kullanmaktan yanayım ve ayrıca iç parazit varsa türünü öğrenmek için dışkı analizi yapılarak doğru ilacı kullanmak en doğrusu olduğunu düşünüyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gelişimi engelleyici özelliği olduğu için et yavru dönemlerinde yapılmaz 30 günlük yavrulu amaçlara yapabilirsin
Teşekkür ederim o zaman anaçlara yapmıyorum.

Aslında ben iç ve dış paraziti gerekli olduğunda kullanmaktan yanayım ve ayrıca iç parazit varsa türünü öğrenmek için dışkı analizi yapılarak doğru ilacı kullanmak en doğrusu olduğunu düşünüyorum
Benimkilerde şu an bir sıkıntı yok şükür abicim ama
önlem amaçlı yapayım demiştim. O zaman gerekirse mi yapayım?

Üst Alt