• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hüsamettin 🤓

Mahirbs

Aktif Üye
Maşallah balıklar çok güzel. Beta balıkları güzel olur ama agresif kendilerinden başkasını sevmezler :) birde yaşadıkları ortamlar önemli 40cm bir akvaryum ve biraz bakımı kolay bitki onların yaşam kalitesini yükseltir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah balıklar çok güzel. Beta balıkları güzel olur ama agresif kendilerinden başkasını sevmezler :) birde yaşadıkları ortamlar önemli 40cm bir akvaryum ve biraz bakımı kolay bitki onların yaşam kalitesini yükseltir
Evet maalesef öyleler ama dersten çıktım akvaryum malzemeleri arıyorum hüso için biraz kötü bakmışlar açıkçası 😒

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayyyy maşallah sübhanallah ne kadar güzel ablaaa 😍😍😍😍 Ben de akvaryumu bundan mı alsam aşırı güzelmişşş 😍😍
Fanus kalabilir. Işık ayrı satılıyor onu alabilirsin. Ayrı bir güzellik katıyor. Veee kuşlarada ışık oluyor 🤣🤣🤣🤣 gece disko disko 💃🏼💃🏼💃🏼

Ece A.

Paylaşımcı
Ayyyy maşallah sübhanallah ne kadar güzel ablaaa 😍😍😍😍 Ben de akvaryumu bundan mı alsam aşırı güzelmişşş 😍😍
[/QUOTE]

Hüsamettin ve tayfasını şimdiden hayal edebiliyorum:love:😂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hüsamettin ve tayfasını şimdiden hayal edebiliyorum:love:😂
[/QUOTE]
Hüsoş tek yaşayacak maalesef biraz agresif bir tür 🤣🤣 Fıstıktan uzakta yaşaması lazım 🤣🤣🤣