• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Hint bülbülümün kanadı kırılmış olabilir mi?

Buğra Varol

Aktif Üye
Hint bülbülüm karanlıktan korkup kafeste çırpındı lambayı açtığımda kafes tabanında bir kanadı açık duruyordu. Kanadının kırık olup olmadığını nasıl anlarım? Kanadı biraz düşük duruyor ama uçabiliyor.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Hint bülbülüm karanlıktan korkup kafeste çırpındı lambayı açtığımda kafes tabanında bir kanadı açık duruyordu. Kanadının kırık olup olmadığını nasıl anlarım? Kanadı biraz düşük duruyor ama uçabiliyor.
Merhaba. Kanadı kırık kuş uçamaz. Uçabiliyor dediğinize göre kırılmamıştır.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video ekleyin bakalım

Buğra Varol

Aktif Üye
Uçtuktan sonra kanadı titremeye başlıyor, biraz keyifsiz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kanadında incinme vardır iyileşir biraz zamanla vitamin ve probiyotik verin geçmiş olsun

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
D vitamini damlatın ağzına. Kırk olsa o derece hareketli olamaz. Maşallah vikviklere 😍

Buğra Varol

Aktif Üye
Konu çözüldü ama bu mesajı ileride aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum. Kafeste ki tünek sayısını arttırın zaten zıplayarak hareket ediyor kanadını kullanmamaya çalışıyor. Kanadı ilk bir kaç gün titredi sonra titremesi geçti ama düşük duruyordu ve biraz halsiz gözüküyordu ben sadece d vitamini kalsiyum ve yumurta verdim şuan tam 1 hafta geçti ve kanadı düzeldi. (Kuşun kanadı kırık değildi, sadece incinmişti)

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Konu çözüldü ama bu mesajı ileride aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum. Kafeste ki tünek sayısını arttırın zaten zıplayarak hareket ediyor kanadını kullanmamaya çalışıyor. Kanadı ilk bir kaç gün titredi sonra titremesi geçti ama düşük duruyordu ve biraz halsiz gözüküyordu ben sadece d vitamini kalsiyum ve yumurta verdim şuan tam 1 hafta geçti ve kanadı düzeldi. (Kuşun kanadı kırık değildi, sadece incinmişti)
İyi olmasına sevindim. Geçmiş olsun 🌸

Üst Alt