• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

umut.tt

Yeni Üye
Anladım durumu iyi değil o yüzden mama yapıp karnını doyurmaniz lazım. İyice haşlanmış yumurta sarısı 15 dakika kadar haşlayın sarısının yarısını alın biraz mısır unu ekleyip ılık suyla yoğurt kıvamına getirin. 4 ml kadar şırınga çekip ağızdan vermeye çalışın. Bu sizi geçici olarak idare eder. Her ne kadar bize yeni dışkılari atsanız da yavrunuzun durumu kritik. Kanatlı uzman görmeli. Yoksa üzgünüm sonu iyi olmayabilir. 🥺
Mısır unu yerine başka önerebileceğiniz birşey var mı kuş maması karıştırsam sorun olur mu?

umut.tt

Yeni Üye
Kafasını suya soktuysa kafasındaki tüyler de ıslanmış olabilir. Sadece burnunda ıslaklik varsa burnundan sıvı gelmiş olabilir. İzmire gelme ihtimaliniz varsa çok iyi olur. Burda alternatif var.
İzmir'deki alternatifler neler hocam konum bilgisi verebilir misiniz?

umut.tt

Yeni Üye
Dışkısını yaparken de zorlanıyor kuyruğunu kaldırıyor sonra çırpınmalar oluyor hocam şimdi farkettim.

Doğacı

Eski Forumcu
Bu kuşun durumu bence ağırlaşmış gibi görünüyor. Bir an önce kuşlardan anlayan vet bulup götürmeniz çok iyi olur. Kritik maalesef

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısını yaparken de zorlanıyor kuyruğunu kaldırıyor sonra çırpınmalar oluyor hocam şimdi farkettim.
Daha önce de söyledim size yavrunuzda bir değil birden fazla sorun görünüyor. Forumun önerileri tavsiyeleri bir yere kadar. Kanatlı hekime başvurmanız daha sağlıklı olacaktır 🙏🏻

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hint bülbülü cinsiyet ayrımından anlamıyorum ama bu kuş dişi mi? Evetse, yumurta sıkıştırmış olabilir. Dışkı salmonella dışkısına benzemiyor ama salmonella hariç başka bakteriler, mikroorganizmalar mevcut. Enfeksiyonlarda bu durum görülebilir. Solunum yollarında da olabilir enfeksiyon bahsettiklerinize göre. Resimler neyi olduğunu anlayabilmemiz için yeterli değil. Arkadaşlarımın önerdiği izmirdeki veterinerlere götürmenizi tavsiye ediyorum ben de.

Üst Alt