• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Hint bülbülü

Özge Gökçener

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kafasını sırtına gömüp uyuyor ya da popoya yakın pozisyonda
Hastalık Belirti Tarihi
28 Ocak 2025
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba, dişi hint bülbülüm kafasını poposuna doğru gömüp uyuyor yani sırtına doğru dönderiyor oraya gömüyor uyuyor mu ne yapıyor bilmiyorum öyle kalıyor. Bu arada yumurtaları olmasın diye hiç yuva almadım 1 aydır bendeler dişi 5 aylık erkek 8 falan. Düzenli kafes temizliği yem su her şeylerine iyi bakıyorum dikkat ediyorum. Tüyleri dökülüyor bir de. Bir tane yastıkları var kafeste asılı onun üzerinde uyuyorlar akşam 5-6 gibi sesleri kesiliyor başka odaya götürüyorum orada uyuyorlar sabah 8 de tekrar uyanıyorlar salona getiriyorum insan gibiler enteresan. Bu hayvancağız hamile mi sizce? Bir de yuva almalı mıyım?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yandan kuyruğu gözükecek şekilde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ? Bir de dışkı resmini görebilir miyiz🙂

Özge Gökçener

Yeni Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu arada kafes yeni temizlendi dışkı yok, yanına gidince bozuluyor o yüzden uzaktan çektim
Videoyu streamble.coma yükleyin,sonrasında çıkan linki buraya yapıştırın kuyrukta sekme var mı bakmamız lazım, dışkıyı yapınca muhakkak paylaşın 🙏

Üst Alt