• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hint bulbulu yumurta

Penthe

Aktif Üye
2 gun oldu yumurtlayali. Kafese fazla muhatap olunmamali diyor. Nasil bir surec izlemem gerekiyor? Kafes temizligi yapabilir miyim? Banyo koymali miyim? Yumurta mamasi haftada 1 veriyordum bu sekilde devam mi? Yavrular olunca mama sikligi nasil olmali? Ekstra soyleyebileceginiz seyler varsa alabilirim ilk defa yumurta aldim heyecanli ve tecrubesizim😅

EnesGenç

Eski Forumcu
Kafesi fazla dokunmayın 3 4 günde bir kafesi temizleyin . Ustadlar yine yardımcı olacaktır

Penthe

Aktif Üye
2 gun oldu yumurtlayali. Kafese fazla muhatap olunmamali diyor. Nasil bir surec izlemem gerekiyor? Kafes temizligi yapabilir miyim? Banyo koymali miyim? Yumurta mamasi haftada 1 veriyordum bu sekilde devam mi? Yavrular olunca mama sikligi nasil olmali? Ekstra soyleyebileceginiz seyler varsa alabilirim ilk defa yumurta aldim heyecanli ve tecrubesizim😅
Yorum bekliyorum 🙏🏼

Penthe

Aktif Üye
Yumurtalar 3 oldu. Erkek bugun disiyi kovaliyor gidip kendi oturuyor yumurtalarin ustune napmam lazim?

Penthe

Aktif Üye
Kizistiricidan kastiniz nedir? Yumurta havuc misir unu seklinde veriyordum

Penthe

Aktif Üye
Erkek disiyi kovaliyor isiriyor dun aksam yanina koydum beraber uyudular bugun yine ayni sey baska kafese aldim erkegi

Penthe

Aktif Üye
Nedne boyle yapiyor anlamadim

Penthe

Aktif Üye
Disiyle erkegi ayni kafese koyamiyorum erkek gidip yumurtalarin ustune oturuyor disiyi de isirip kovaliyor ben de erkegi baska kafese aldim ama bu seferde disi disarda durup ona cikliyor yumurtalara nolcak 😓

Üst Alt