• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Hint bülbülü uçamıyor

Karbeyaz

Yeni Üye
Merhaba hint bülbülüm yaklaşık 10 gündür kafesin tabanında sol kanadı düşük olarak duruyor dişisi ve bir yavrusu onu sürekli rahatsız ediyor araştıra yan yatıyor anlamıyorum elime alıp kanadına baktım bir şey göremedim ekstra olarak tabana yem ve su koydum gayet güzel yemleniyor ama uçamıyor lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel bir videosunu eklermisiniz?

Karbeyaz

Yeni Üye
Güncel bir videosunu eklermisiniz?
Kusura bakmayın bir aksilik oldubir aydır yerde besleniyor ancak resim yollayabiliyorum videoyu bir türlü yollayamadım yemeğını güzel yiyor ama kanatlarını açıp uçmak istiyor ama uçamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Burdan yükleyip bağlantıyı paylasmanıs gerekiyor. Kafesin altını lütfen temizleyin cok kirlenmis

Karbeyaz

Yeni Üye
Tekrar merhaba kafesin altı bir günde öyle oluyor yemleri mecburen aşağı koyuyorum dağıtıyorlar hemen. Bir de kuşun sorununu galiba anladım kanadında problem kanadını açıp uçmak istiyor ama uçamıyor ne yapmalıyım?

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Tekrar merhaba kafesin altı bir günde öyle oluyor yemleri mecburen aşağı koyuyorum dağıtıyorlar hemen. Bir de kuşun sorununu galiba anladım kanadında problem kanadını açıp uçmak istiyor ama uçamıyor ne yapmalıyım?
Bir resim görebilir miyim

Üst Alt