• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

HİNT BÜLBÜLÜ RAHATSIZLIĞI

Sheitangs92

Aktif Üye
SELAMLAR DİŞİ HİNT BÜLBÜLÜM YERDE DURUYOR 3 4 GÜNDEN BERİ UÇAMIYOR ÇOK AZ UÇMAYA ÇALIŞIYOR AMA YAPAMIYOR LÜTFEN YARDIM EDIN BİR KÖŞEDE DURUYOr GUNCEL FOTOGRAF ASAGADA

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
3 4 gunden beri boyle yara herhalde bugun biraz daha inceledim net sekilde baktim kanat ta bir sıkıntı var dedim hemen bakayım malum iste yara mı bilmiyorum
Akar yerleşmiş büyük ihtimalle
RİF KULLANIN LÜTFEN, KESİN ÇÖZÜM

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yara mı yoksa kanadının altındaki deri mi gözüküyor açıkçası tam anlayamadım. Videosunu görebilir miyiz net olacak şekilde. Üç dört gün önce yok muydu üç dört gün öncesine kadar uçabiliyor muydu biraz daha bilgi verir misiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
3 4 gunden beri boyle yara herhalde bugun biraz daha inceledim net sekilde baktim kanat ta bir sıkıntı var dedim hemen bakayım malum iste yara mı bilmiyorum
Eczanelerde var👍kırın ve dökün hemen 4-5 defa, zararı yoktur.
Antibiyotik ve antibakteriyel 👍😊bakteriyi paraziti söker atar, ampuldür kırın dökün, 4-5 günde iyileşme başlar, geçmiş olsun

Sheitangs92

Aktif Üye
Akar yerleşmiş büyük ihtimalle
RİF KULLANIN LÜTFEN, KESİN ÇÖZÜM
Tesekkurler
Cvp yazdım okuyun lütfen
Cok tesekkurler bu apse gibi birsey yani

Sheitangs92

Aktif Üye
Yara mı yoksa kanadının altındaki deri mi gözüküyor açıkçası tam anlayamadım. Videosunu görebilir miyiz net olacak şekilde. Üç dört gün önce yok muydu üç dört gün öncesine kadar uçabiliyor muydu biraz daha bilgi verir misiniz.
3 4 gunden beri ucmuyor du baktım ayaklarda sandım megersem degilmis kanatı titriyordu attıgım fotograf ta sislik gorunuyor iste

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
3 4 gunden beri ucmuyor du baktım ayaklarda sandım megersem degilmis kanatı titriyordu attıgım fotograf ta sislik gorunuyor iste
Kök enfeksiyon olmuş olabilir, akar parazit de olabilir, RİF ÇÖZER SORUNUNUZU👍😊geçmiş olsun

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Fotoğrafı gördüm de genel hâlini görmek içinde video istemiştim. Duruşu hali hareketleri. Tüy kisti de aklıma getirdi ama emin olamadım. Yada siz yokken kaşımış yada yolma ihtimali. Siz demet ablanın dediği ürünü alıp kullanın. Geçmiş olsun 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fotoğrafı gördüm de genel hâlini görmek içinde video istemiştim. Duruşu hali hareketleri. Tüy kisti de aklıma getirdi ama emin olamadım. Yada siz yokken kaşımış yada yolma ihtimali. Siz demet ablanın dediği ürünü alıp kullanın. Geçmiş olsun 🌸
Tüy kisti isede patlatır tüyü çıkarır ablacım, enfeksiyon kurutmada 1 numara biliyorsun. Apsede olsa, kaçış yok, akarda olsa bitiriyor😊💓

Üst Alt