• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hint bülbülü ishal sorunu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İki fotoda ayrı ayrı dışkılar var hangisi yeni dışkı?birinde tahanin dediği gibi parazit görünüyor ama yinede foto net değil altına kağıt havlu koyun yeni bir dışkı resmi yollayın net cevaplar alacaksınız..

mrv323

Yeni Üye
Merhaba ilk fotoğraftaki dişi kuşun, diğeri erkeğin dışkısı. Şu an havlu kağıt koydum bekliyorum ama saat de geç oldu uykuları geldi. Yarın atsam daha sağlıklı olur. Bir de erkek kuş biraz poposunu kaldırarak, dişi kuş da bu şekil kendini kabartarak duruyo. Ama uykuları geldikleri için mi böyle yapıyorlar yoksa hasta oldukları için mi? Uzaktan çektiğim için fotoğraflar net değil kusura bakmayın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşlarin görünümü iyi değil ortamları soğuk mu? Hintler sıcak ortamı severler ve daldari alıp verin faydası olur.bagirsaklar için size cesamolin öneririm çok etkili bir veteriner ilacıdır beraberinde probiyotik vermeniz gerekir..

mrv323

Yeni Üye
Kuşlarin görünümü iyi değil ortamları soğuk mu? Hintler sıcak ortamı severler ve daldari alıp verin faydası olur.bagirsaklar için size cesamolin öneririm çok etkili bir veteriner ilacıdır beraberinde probiyotik vermeniz gerekir..
Ortam 22-24 derece. Bu onlar için yeterli sanırım. Daldarı var kafeslerinde.

mrv323

Yeni Üye
Merhabalar, ben diazyme 256 aldım. Bunu 100 ml sularına ne kadar miktarda koymalıyım? Açıklamada 1 litreye 5 gr demiş ancak daha sonrasında bu suyu nasıl saklamalıyım? Bir de 5 gr yaklaşık kaç çay kaşığı acaba?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba sularınin içine göz kararı bir nohut tanesi kadar koyabilirsiniz.diskilar iyi değilse ilk etapta üç gün üst üste verin ama hergun tazeleyerek dışkı düzelince haftafa iki kez verseniz yeterlidir ☺

mrv323

Yeni Üye
Merhaba sularınin içine göz kararı bir nohut tanesi kadar koyabilirsiniz.diskilar iyi değilse ilk etapta üç gün üst üste verin ama hergun tazeleyerek dışkı düzelince haftafa iki kez verseniz yeterlidir ☺
Doktorun belli saatlerde verdiği ilaçları kullanıyorum. İlaç kullanmadığım saatte de probiyotik kullanmamı önerdi. Teşekkür ederim 🌸