• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hint bülbullerim yavrularina bakmiyor

Rabia

Yeni Üye
Merhabalar hint bülbüllerim 3 yavru yaptı 20 günlükler babası aşırı dövüyor. Anne yumurta yapmış yuvada yatıyor sanırım yumurtalar dolu ve 3 yavruya bakmıyorlar. Aldım başka kafese 3 yavruyu elle beslemeye çalıştım şırınga ile almıyorlar. Kafes tabanına bisküvi serptim su koydum arada bisküvi alıyorlar ağızlarına. Yemciden kabuğu soyulmuş yem aldım arada ondanda alıyorlar ama ölmelerinden korkuyorum. Sanki çok halsizler surekli uyuklama halindeler napmaliyim yardimci olun lütfen

Rabia

Yeni Üye
Bisküvi vs yerine yumurta maması ve dal darı denemeniz daha iyi olur. Diğer kuluckada aynı aekilde olursa çiftleşme olmadan anne ya da babanın birini ayırın
Yumurta mamasida verdim kafesin alt kismina koydum. Su ihtiyaclari icin marul da koydum. Yumurta mamasini siringayla denedim almadilar dun. Anneleri babaları sanırım problemli. Anne bakmıyor yavrularina babada 15-20 gün bakıyor sonra bakmıyor.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
bildiğim kadarıyla 20 gün çok erken bir zaman elle besleme yapmalısınız mecbur. ara ara deneyin baba belki bakar olmadı ayrı kafeste baba ve yavrular dursun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba video görebilir miyiz?

Üst Alt