• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hıçkırık

Gzmprlk

Yeni Üye
Kuşumu alalı 2.5 ay falan oldu yavru geldi. İlk geldiği dönemde aşırı derecede kaşıntı problemi vardı gereken spreylerle kaşıntı problemini çözdük. Bu aralar yine oluyor ama mevsimden kaynaklandığını düşünüyorum. En önemli konu ise ara ara tekrarlayan hıçkırık, nefes zorluğu tanımlayamadığım sesler çıkarıyor . Yaklaşık 1 ay önce birden durgunlaştı kabarma, kafes zemininde uyuma belirtileri gösterdi. O anlık veterinere gidebilecek durum olmadığından dolayı evde yapabileceğim birşeyler denedim 2 günde toparladı kendini o dönemde dışkı kontrolü de yaptım siyah sıvı dışkı vardı sonra dışkı da düzeldi. Şimdi yine değişik sesler çıkarıyor yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Merhaba, kuşun yeni yapılmış dışkı resmi ile belirttiğiniz hıçkırık ile alakalı kısa bir video paylaşın. Besin olarak kafeste tükettiği gıdaları da yazın.

Gzmprlk

Yeni Üye
Yem (Versele laga) , kuş kumu, gaga taşı, suyunda vitamin veriyorum ara ara. Dışkısı akşam normaldi ama değişmiş.

Gzmprlk

Yeni Üye
Klima açtım iyi geldi diye dışkısı sürekli değişkenlik gösteriyor, keyfi yerindeydi sabahtan öğlene kadar ama şimdi biraz durgunlaştı

Gzmprlk

Yeni Üye
Kusma başladı bu sabah halsizlik de var yardımcı olur musunuz sokağa çıkma yasağı dancabası elim kolum bağlandı. Çok korkuyorum

Üst Alt