• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Herkese selamlar - Lori

jacklondon1

Yeni Üye
Merhabalar herkese,
İstanbul'dan katılıyorum aranıza.
Yaklaşık 2 ay kadar önce papağan almaya niyetlendiğimde araştırma yaparken forumu keşfetmiştim. Yazmak bugüne kısmet oldu.
İskender, konur, kayık orta boy papağan 3'lüsü arasından bana en uygun olanın seçimi için araştırma yaparken 3 hafta önce biraz ani gelişen ve plan dışı bir şekilde bir Lori sahibi oluverdim.
Benim için de sürpriz oldu. Kerata kendisini zorla sahiplendirdi diyebilirim 🙂
Loriler hakkında açıkçası hiç bir bilgim yoktu, piyasada da çok bulunan bir tür olmadığından ne görmüştüm ne de araştırırken odağıma takılmıştı. Sahiplendikten sonra çokça online araştırma yaptım, yerli yabancı kaynaklardan okumalar yaptım, youtube videoları izledim derken bir taraftan da yeni dostumla vakit geçirip tanıma ve ilgilenme fırsatım oldu.
Başıma nasıl bir tatlı bela aldığımı da anlamış oldum...😁
Aranızda lori sahiplenmiş olan, loriler hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar varsa fikir alış-verişi ve tavsiyelere açığım. Soracaklarım ve öğrenmek istediklerim de olacaktır.
İyi forumlar.
(Not: Bu sıcak kanlı hiperaktif arkadaşın fotosunu da ekliyorum mesaja, kendisini görebilirsiniz. :cool:)

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hoş geldiniz Maşallah çok güzel bir çocuk tüyü kadar ömrü olsun. Belki @Semiha S. hocamızın bilgisi olabilir.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hoş geldiniz Maşallah çok güzel bir çocuk tüyü kadar ömrü olsun. Belki @Semiha S. hocamızın bilgisi olabilir.
Aslında bu konu altına epey yorum yapıldı ama dünkü hacker dan sonra yorumların hepsi silinmiş. Sanki kimse yorum yapmamış gibi olmuş. 🫤