• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Herkese benden bir doz Pamuk :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah çok tatlı konuşuyor 😂 müsade ederseniz kafeskuslaricom sosyal medya hesaplarımızda düzenleyerek paylaşalım 😊

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Maşallah çok tatlı çok da güzel konuşuyor :)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah sübhanallah ya ne kadar tatlı konuşuyor. 😍

Bizim sıpada konuşmayı unuttu. 😔

R

RüyaHanım

Yasaklı
Maşallah nasıl bir eğitim verdiniz çok kıskandım kuşum gelince hangi sürelerde eğitim vermeliyim

HakanG

Paylaşımcı
Maşallah nasıl bir eğitim verdiniz çok kıskandım kuşum gelince hangi sürelerde eğitim vermeliyim
Yani süreç olarak bilemeyeceğim çünkü çok profesyonel bir kuş yetiştiricisi değilim 😅 Pamukta bizim ilk kuşumuz, sahiplendiğimizde 3-4 aylıktı. Evimize girdi gireli özellikle ben ve annem sürekli kendisiyle konuşuyoruz. Zaten ilk aşamada öğrenmesi kolay 2-3 kelime seçtik ve o kelimeler üzerine yoğunlaştık. Sürekli onları tekrarladık. Çok şükür Pamuk hızlı öğrenince de devamı geldi. Bu süreçte önemli olan şey; sabır, ilgi ve tekrarlama 😊
Ancak unutmayın ki her kuşun kişiliği farklı, belki 1 haftada öğrenmezse 1 ayda öğrenir. Önemli olan ilginizi kesmeyin ve sabırlı olun (y)😊

R

RüyaHanım

Yasaklı
Yani süreç olarak bilemeyeceğim çünkü çok profesyonel bir kuş yetiştiricisi değilim 😅 Pamukta bizim ilk kuşumuz, sahiplendiğimizde 3-4 aylıktı. Evimize girdi gireli özellikle ben ve annem sürekli kendisiyle konuşuyoruz. Zaten ilk aşamada öğrenmesi kolay 2-3 kelime seçtik ve o kelimeler üzerine yoğunlaştık. Sürekli onları tekrarladık. Çok şükür Pamuk hızlı öğrenince de devamı geldi. Bu süreçte önemli olan şey; sabır, ilgi ve tekrarlama 😊
Ancak unutmayın ki her kuşun kişiliği farklı, belki 1 haftada öğrenmezse 1 ayda öğrenir. Önemli olan ilginizi kesmeyin ve sabırlı olun (y)😊
Teşekkürler azimle ve sabırla başaracağım