• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Hep uyukluyor

Melike45

Aktif Üye
Yani hep uyukluyor gbi dedigim gibi dunden beri dışkısı poposuna yapisnca endişelendim hastami diye daha önce böyle yapışma olmuyordu

Ekli dosyalar

Melike45

Aktif Üye
Evet veren kişi bu erken yuvadan atladi demişti yem kırıyor demişti yani geldiği günden beride kırıyor hafta birkez vitamin veriyorum artrmalimiyim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dal darı verin. Aspur tarzı ince kabuklu yemler kullanın daha ufak kuş aldığınız yerde ne ile besleniyordu biliyormusunuz

Melike45

Aktif Üye
Bunu aldığımda diğer yavru kuşlarlaydi yerde yemler daldari vardı sadece yuvaliktan erken atladı dedi işte 2 3 gün oldu dedi yem kirabiliyor dedi yaklaşık 10gundur bende geldigindede yem kırıyordu şuan da yiyor iştahsız değil yemine aspur karistirmistm ve daldari veriyorum .yani dedigim sürekli uyur yavruluktan diye düşündüm ama bazen bir gözü kapalı bir gözü açık öylece duruyor hiç tunekte durmuyor parmagmla koyuyorm kafesin dibine atlıyor tekrar işte gözleri genelde kapalı bide dışkısı popoya yaspisinca endişelendim.

Bahar Y.

Müdavim
Bunu aldığımda diğer yavru kuşlarlaydi yerde yemler daldari vardı sadece yuvaliktan erken atladı dedi işte 2 3 gün oldu dedi yem kirabiliyor dedi yaklaşık 10gundur bende geldigindede yem kırıyordu şuan da yiyor iştahsız değil yemine aspur karistirmistm ve daldari veriyorum .yani dedigim sürekli uyur yavruluktan diye düşündüm ama bazen bir gözü kapalı bir gözü açık öylece duruyor hiç tunekte durmuyor parmagmla koyuyorm kafesin dibine atlıyor tekrar işte gözleri genelde kapalı bide dışkısı popoya yaspisinca endişelendim.
Ben sorun olduğunu düşünmüyorum henüz çok minik, yavruyken çok normal bu durumlar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Muhtemelen küçük olduğu için tüneği henüz keşfetmesi gerekiyor, ya da yoruluyor o yüzden iniyor. Zamanla geçecektir 🥰

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yavrular genelde kafes tabanına inip kuytu köşe arayıp uyurlar. Yem yediğinden eminseniz sıkıntı olmaz dışkısıda sağlıklı duruyor. Siz kursak dolu mu falan diye takipte olun. Biraz daha büyüyünce tüneğe çıkmaya alışır

pofidik

Paylaşımcı
benim de yavrularım biri 41 biri 45 günlük ve daha yeni yeni tünekte durmaya, uyumaya başladılar. bazen hala kafesin altında duruyorlar. dediğin gibi çok uyurlardı ben de tedirgin oluyordum ama yavaş yavaş açılıyorlar. bebekken oluyor böyle. tek gözü kapalı tek gözü açık olmasının sebebi de belki tedirginliğinden dolayıdır. benimkiler de yapıyordu

Bahar Y.

Müdavim
Eğer uykuları olduğundan değilde huzurlu olduklarından dolayı göz kapatıyorlarsa tek gözü açık kalıyor gözlemime göre