C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 4 Ağu 2021 #1 Yavru kuslarim var her gun konusuyorum kafeste antreman hep parmak antreman yaptiriyorum duzenli parmagima kolay konuyolar artik ama kafes disindan yaklasinca hep ya ucarak kaciyolar ya tedirginler niye boyle
Yavru kuslarim var her gun konusuyorum kafeste antreman hep parmak antreman yaptiriyorum duzenli parmagima kolay konuyolar artik ama kafes disindan yaklasinca hep ya ucarak kaciyolar ya tedirginler niye boyle
C Cafer Kuş Aktif Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 119 Tepkime puanı 42 Puanları 28 4 Ağu 2021 #2 Taha' Alıntı: Sürü psikolojisi tek kuş kadar egitilemiyor hepsi bir anda. Yavru iken günde 1 kere vs elle besleme yaparak kendine alıştırabilirdin Genişletmek için tıkla ... 2 tane yavru kus ama genede aynisi mi olur goruyorum hep 2 tane besleyen alismislar
Taha' Alıntı: Sürü psikolojisi tek kuş kadar egitilemiyor hepsi bir anda. Yavru iken günde 1 kere vs elle besleme yaparak kendine alıştırabilirdin Genişletmek için tıkla ... 2 tane yavru kus ama genede aynisi mi olur goruyorum hep 2 tane besleyen alismislar