• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Hemoapatik ilaç Muhabbet kuşu karaciğer yağlanması

Bnckpsa1

Yeni Üye
Arkadaşlar karaciğer yağlanması teşhisi konulup gözde hanımın homeopatik T ve Kr (karaciğer) için olan ilaçlarından kullanıp iyileşen olumlu sonuçlanan kuş sahipleri oldumu
bizde işe yaramadı ne yapmam gerektigini bilmiyorum doğal tedavi deniyorum devedikeni tohumu onda da şu anlık bir gelişme yok hayvan 5 10 güne hasta oluyor yardımcı olurmusunuz bu hastalıkla uğraşan kurtulan kimse varmı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar karaciğer yağlanması teşhisi konulup gözde hanımın homeopatik T ve Kr (karaciğer) için olan ilaçlarından kullanıp iyileşen olumlu sonuçlanan kuş sahipleri oldumu
bizde işe yaramadı ne yapmam gerektigini bilmiyorum doğal tedavi deniyorum devedikeni tohumu onda da şu anlık bir gelişme yok hayvan 5 10 güne hasta oluyor yardımcı olurmusunuz bu hastalıkla uğraşan kurtulan kimse varmı?
Merhaba geçmiş olsun, bildiğim hemoapatik ilaç kullanan arkadaşlarımız ve faydasını çok görenler var
Yazacaklardır😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hepacarnitol kullanabilirsiniz, veterinerlerden alabilirsiniz ☺

Bnckpsa1

Yeni Üye
Bir şey daha sorabilirmiyim yağlanma için hangi yemi önerebilirisiniz versela legayı kullandım ama hasta olmaya kilo almaya devam etti beyaz ve sarı darı oranı yüksek bir yem lazım kendim mi karıştırmalıyım ayrı olarak alıp yoksa trendyoldan doğal olarak paketlenen ipek değirmeni alsam uygun olurmu faydasını görürmüyüm kullanan memnun olan varsa eğer bilgi verebilirmi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir şey daha sorabilirmiyim yağlanma için hangi yemi önerebilirisiniz versela legayı kullandım ama hasta olmaya kilo almaya devam etti beyaz ve sarı darı oranı yüksek bir yem lazım kendim mi karıştırmalıyım ayrı olarak alıp yoksa trendyoldan doğal olarak paketlenen ipek değirmeni alsam uygun olurmu faydasını görürmüyüm kullanan memnun olan varsa eğer bilgi verebilirmi
@mamaist te diyet yem var. Yağ yakmasını sağlayan tohumlarda oluyor içinde. Ordan bakabilirsiniz ya da iletişime geçip içeriğini kendiniz söyleyebilirsiniz ona göre hazırlar size.