• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Heeyy

Semaa00

Yeni Üye
Kuşum bana alışık beni çok seviyor onu bazen kışkırtsam da beni ısırmıyor 🥰 sizce ona eş almalı mıyım veya almazsam bir sıkıntı olur mu acaba onu üzmek yalnızlığa mahkum etmek istemem ama bir yandan da üzülüyorum onunla aramız eskisi kadar iyi olmazsa diye.

Semihzz123

Tutkulu
Kuşum bana alışık beni çok seviyor onu bazen kışkırtsam da beni ısırmıyor 🥰 sizce ona eş almalı mıyım veya almazsam bir sıkıntı olur mu acaba onu üzmek yalnızlığa mahkum etmek istemem ama bir yandan da üzülüyorum onunla aramız eskisi kadar iyi olmazsa diye.
Bu sizin kararınız kuşunuz erkekmi ?

Semaa00

Yeni Üye
Saldırgan bir kuş değil çok sevecen

Bahar Y.

Müdavim
Cinsiyetten emin değilseniz fotoğraf atın bakalım, eş alıp almamak tamamen size kalmış ama bence kuşlar tek başına kalmamalılar

Bahar Y.

Müdavim
Evet dişi bir kuş maşallah, dediğim gibi size kalmış bir durum ama sırf size düşkünlüğü gitmesin diye eş almamanız haksızlık olur bence :)

Semaa00

Yeni Üye
Evet dişi bir kuş maşallah, dediğim gibi size kalmış bir durum ama sırf size düşkünlüğü gitmesin diye eş almamanız haksızlık olur bence :)
Teşekkürler, ama şu an için düşünmüyorum kafesi de kendine göre tam çift kuş için ideal değil pek.:|

Rusalka

Aktif Üye
Dişi kuşların yalnız yaşaması biraz daha zor diye düşünüyorum. Çünkü kızgınlık yumurtası yapıyorlar. Kızgınlık da ciftlesmeden gitmiyor yani. 🤷🏼‍♀️

Semaa00

Yeni Üye
Dişi kuşların yalnız yaşaması biraz daha zor diye düşünüyorum. Çünkü kızgınlık yumurtası yapıyorlar. Kızgınlık da ciftlesmeden gitmiyor yani. 🤷🏼‍♀️
Elbette eş almak en doğrusu fakat ben kuşumun dişi olduğunu sonradan öğrendim aldığım yer cinsiyetine bakmadan verdi ama olsun kuşumu çok seviyorum her şey onun iyiliği için

Semaa00

Yeni Üye
Zamanı geldiğinde eş alabilirim fakat kuşuma çok ilgi gösteriyorum ben yanından ayrılınca direkt oradan oraya zıplayıp ötmeye başlıyor şimdi eş alırsam aramızdaki bağ bozulmuş olacak 🤦

beyyza02

Müdavim
ben eş alınmasını tavsiye etmiyorum eğer kuş alışıksa. ilginizi ve sevginizi eksik etmediğiniz sürece sorun olacagını sanmıyorum.

Semaa00

Yeni Üye
ben eş alınmasını tavsiye etmiyorum eğer kuş alışıksa. ilginizi ve sevginizi eksik etmediğiniz sürece sorun olacagını sanmıyorum.
Evet ben de öyle düşünüyorum çünkü ben onu evcilleştirdim o kadar ilgilendim bir anda eş alırsam tüm bunlar boşa gitmiş olacak içime su serptiniz sağ olun :)

Semaa00

Yeni Üye
Bu durum kuşumu olumsuz etkilerse eş alırız sıkıntı yok

Üst Alt