• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hazırlık aşaması 😍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba bilenleriniz var 🙈biz ailecek kuş bakmak için hazırlanıyoruz😍. Şimdi ben eksiklerimi almak için bile heyecanlıyım. Fotoğrafını paylaşacağım ürünler takviye için yeterli mi? Gereksiz olan var mı?Ona göre paket olarak alacağım. Bunlara ek grit kum var aklımda. Sağlıklı yetiştirmek için başka neler almalıyım. 25 yıl önce kuşlarım oldu ama artık çok şey değiştiği için sıfırdan başlıyorum. Önerilerinizi açık ve net olarak belirtmenizi önemle rica ediyorum. Acaba bunu mu demek istedi, bunu mu almalıyım şunu mu diye tereddüte düşerek tekrar soru sorarak sizleri boğmak istemiyorum.🙈 Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Ekli dosyalar

Bahar Y.

Müdavim
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, ben apex ürünlerini önermem, röhnfried markanın B vitamini ve multivitamini rutin için yeterli olur, bunlara ek olarak yine röhnfried markanın probiyotiğini almalısınız😊 grit kumu da mutlaka edinin

Mert.

Eski Forumcu
Ben bu seti önermem petshop mali bunlar çoğunda bunlar oluyor bahar hocamin dediği gibi o marka daha iyi onlarind adet olanı var diye biliyorum bir kaç yerde satıyorlardı ama ne kadar güvenir onu bilmiyorum buranın mamaist sitesi var orası guvenirir ordan alın derim ben

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam mamaiste bakıyorum ozaman. Ama orada bahsettiğiniz markanın b vitamini bulamadım yada yanlış bakıyorum 🙈

Mert.

Eski Forumcu
Olabilir bende baktimda b vitamini yoktu orda

Bahar Y.

Müdavim
Tamam mamaiste bakıyorum ozaman. Ama orada bahsettiğiniz markanın b vitamini bulamadım yada yanlış bakıyorum 🙈
Evet mamaistte yok gervitte var diye, gervit ve entrobac yeterli çok bir tüye girme durumu olmadığı sürece

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam bu ikisini sepete attım. Birde grit kum ve normal kumun farkı var mı. İkisinide almalı mıyız.? Mamaiste grit kumda göremedim 🙈

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Spreylerden kesinlikle uzak durun enseye bir damla vilmectin damlatın dış paraziti engeller.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Biraz zor bulunabiliyor ama veterinerlerden yada zirai ilaç satan yerlere bakınız.

Üst Alt