• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Hayvanınıza tedavi uygularken internetteki insanlara güvenmemeniz ve veteriner hekim onayı almanın önemi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinerlik okuyorum ne daha mezun olduğunuz bölümü bilmiyorsunuz 😂😂😂😂😂😂 hiçbir zaman aldığım eğitim hakkında birşey biliyormuş edalarina girmedim zaten .
Yoo gayet öyle konuşuyorsunuz, nekropsi talep edin ondan sonra insanları suçlayın, bir yerlerinden bir şeyler üretip burada insanları zan altında bırakıyorsunuz. Acınıza saygımız var ancak ne biz kuşunuzu bumblefoot hastası yaptık ne de kilo aldırdık. Size tavsiyem siz de elinizde delil olmadan bir veteriner bunu dedi diye nefretinizi insanlara kusmayın. Ben mezun değilim hala okuyorum ancak maliye lisans mezunuyum aynı zamanda. Yani esasen saçma sapan konuşup burada laf üretip insanları zan altında bırakana kadar kuşu nasıl o hale getirdik diye aynaya bakın olur mu? Kaç tane hayvan gördük, kaç tane insan dua etti. Sorunu kendinizde arayın kimsede değil.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
veteriner fakültesi acile gittik dediğiniz ilaçları denedik sonea kuş daha kötü oldu iyice dengesini kaybetti sersemledi doktorun soyledigine göre söylediğiniz ilaçlar kuşu zehirlemiş.. ağır gelmiş. Gözünə Gentagut göz damlası ve ayağına kara merhem sürmüştüj kötüleştigini görünce hemen yıkadık gözünü ve ayağını zaten. Gerçekten sinirliyim internetteki insanlara güvenip hiçbir ilacı hayvanınız üzerinde uygulamayın burda herkes veteriner hekim kesilmiş. Herhangi bir tedavi uygulamadan önce veteriner hekim in onayını almak şartmış bunu kötü yollarla öğrenmiş olduk bu yazıyı okuyan kişiler de kimseye güvenmesin yoksa böyle acı sonuçlar yaşanabilir.
Size ne ilaç verildi? Ben bir tıp uzmanıyım öncelikle bunu bilin
Karamerhem hiçbir canlıyı zehirlemez buna kuş da dahil
Gentagut kortizonlu değildir hiçbir şekilde zehirlemez, bunun için garanti veririm
Siz acilde dahiliye hekimleri ile görüştünüz, onlar kanatlı uzmanı değil buna eminim
Egzotik hayvanlar bölümünü taş duvar olsun diye açmadılar, fakülte öğrencisisiniz, bunu bilmeniz gerekliydi
Kuşu biz değil siz telef ettiniz burada suçlu aramayın
Obez, karaciğeri iflas etmek üzere bir kuş getirdiniz önümüze ayağı parçalanmış gözü mahvolmuş, enfeksiyon, sünizit bakteri sarmış ayrıca mecali kalmamış
Siz kimsiniz ki burada karalama yapıyorsunuz
Haddinizi bilin

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
veteriner fakültesi acile gittik dediğiniz ilaçları denedik sonea kuş daha kötü oldu iyice dengesini kaybetti sersemledi doktorun soyledigine göre söylediğiniz ilaçlar kuşu zehirlemiş.. ağır gelmiş. Gözünə Gentagut göz damlası ve ayağına kara merhem sürmüştüj kötüleştigini görünce hemen yıkadık gözünü ve ayağını zaten. Gerçekten sinirliyim internetteki insanlara güvenip hiçbir ilacı hayvanınız üzerinde uygulamayın burda herkes veteriner hekim kesilmiş. Herhangi bir tedavi uygulamadan önce veteriner hekim in onayını almak şartmış bunu kötü yollarla öğrenmiş olduk bu yazıyı okuyan kişiler de kimseye güvenmesin yoksa böyle acı sonuçlar yaşanabilir.
Ayrıca çeşme suyu veren siz
Terramycin krem sürüp çeşme suyu ile gözü silen siz
54 gr a ulaştıran siz
veterinerlik okuyan yine siz
Buraya gelip yardım isteyen siz
Hakaret eden yine siz
Önce büyüyün, siz
sonra kuşlarla ilgili beslenme, kaliteli yaşam, şartlarını öğrenin siz
hijyensiz ortam, sağlayan siz
Kuşu mahveden siz
Gelip burda ahkam kesmeyin birdaha yazık

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zehirlemiş mi bu saçmalık o ürünlerin zehirlediği görülmemiştir. Evde farklı birşey yediyse çiçek vb. Dışkıda görülmüştür 👍Senın ben sıkıntını anladım acın var eyvallah ama burda karşılıksız yardım etmek isteyen insanları kırmana müsade etmem veterinerlik okuyorsun diye ukalalık yapıp forumu lekeleyemezsin kuşunuzun ölümü sizin ihmalsizliğinizdendir. İlerlemiş iç hastalık sonucu ölümlerin yüzde 80 ı bakım hatalarındandır bunu da defterine not al ilerde kafeskusları com da demişlerdi dersin kargaşa olmaması dolayısıyla konu kilit 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...