• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hava durumu

Limonkuş

Yeni Üye
Merhaba 4 eylül de istanbul’a yolculuk yapacağız şuan istanbul’da hava çok kötüymüş 4 eylülde normal gösteriyor fakat korkuyorum soğuk olursa kuşumuz hasta olur mu diye bileti erteleyelim mi yoksa bi sorun olmaz mı yanıtlarsanız çok sevinirim teşekkürler

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kuşunuzun yolculukta ve sonrasında hasta olması sadece havanın kötü olması ile alakalı değil, hava değişimleri kuşları etkiler.
kaç günlük bir seyehat bu, çok uzun sürmeyecekse geri gelmeniz kuşu evde bıraksanız daha iyi.
eğer onu da götürmeye mecbursanız yolculuk öncesi kafesin yanlarını şeffaf streç film ile sararsanız hava akımına maruz kalmamış olur.

Limonkuş

Yeni Üye
kuşunuzun yolculukta ve sonrasında hasta olması sadece havanın kötü olması ile alakalı değil, hava değişimleri kuşları etkiler.
kaç günlük bir seyehat bu, çok uzun sürmeyecekse geri gelmeniz kuşu evde bıraksanız daha iyi.
eğer onu da götürmeye mecbursanız yolculuk öncesi kafesin yanlarını şeffaf streç film ile sararsanız hava akımına maruz kalmamış olur.
Uçakla yolculuk yapacağız onu da götürmek zorundayım kimseye emanet edemem ve orada veterinere götüreceğiz ek olarak hiç ayrılmadım ondan taşıma kafesi istettik uçakta da üstünü kapatacağım klimadan etkilenmesin diye fakat istanbuldaki hava durumundan korkuyorum o yüzden danışmak istedim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Uçakla yolculuk yapacağız onu da götürmek zorundayım kimseye emanet edemem ve orada veterinere götüreceğiz ek olarak hiç ayrılmadım ondan taşıma kafesi istettik uçakta da üstünü kapatacağım klimadan etkilenmesin diye fakat istanbuldaki hava durumundan korkuyorum o yüzden danışmak istedim
mecbursanız gerekli tedbirleri aldığınız sürece bir şey olmaz inşallah

crivelli

Paylaşımcı
Ben istanbul da yaşıyorum şu anlık korktuğunuz gibi bi hava durumu söz konusu değil zaten üstünü örteceksiniz yağmurdan etkilenmez uçakta çok dikkat edin umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci

Limonkuş

Yeni Üye
Ben istanbul da yaşıyorum şu anlık korktuğunuz gibi bi hava durumu söz konusu değil zaten üstünü örteceksiniz yağmurdan etkilenmez uçakta çok dikkat edin umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci
Uçakta hiç açmayacağım üstünü tabi çok teşekkür ederim inşallah sağ salim gidip döneriz sağ olun

crivelli

Paylaşımcı
Yalnız kuşunuzu kargo bölümüne alma yetkileri var diye biliyorum yani yolcu kabininde seyahat edemeyebilir. Yolculuktan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz

Limonkuş

Yeni Üye
Yalnız kuşunuzu kargo bölümüne alma yetkileri var diye biliyorum yani yolcu kabininde seyahat edemeyebilir. Yolculuktan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz
Hayır kabin bölümünde taşıyacağız allahın izniyle bizimle uçacak rezervasyon yaptırdık öyle bir şey olursa binmem zaten uçağa paylaşırım tabi😊

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Şimdiden hayırlı yolculuklar bir sıkıntı olmaz inşaallah siz gerekli tedbirleri almışsınız

Limonkuş

Yeni Üye
Kuşumuzla yolculuk yaptık çok şükür hiçbir sorun çıkmadı sağ salim geldik 150 tl ekstra ücret ödedik ,uçak kalkarken ve inerken ayak önüne alınması gerekiyormuş kafesin tabi ben biraz kuralları çiğnedim😹 çok şükür sorunsuz atlattık