• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hastalik

Aysenurbusra

Aktif Üye
Kuşum çok zayıfladı burdan yazmıştım ama kimse ilgilenmedi çok halsiz kabarık sürekli kusuyor veteriner yok etrafta bı ilaç önerisi yapabilecek olan varmı yoksa ölücek

Bahar Y.

Müdavim
Gagası ekşimsi kokuyor mu? Kusma durumu var mı

Bahar Y.

Müdavim
Kusmaları salyalı mı, yem olarak ne kullanıyorsunuz, bakımınızdan kısa bir bahseder misiniz ☺

Aysenurbusra

Aktif Üye
Şuan geçici küçük kafese koydum diğerlerinden ayırdım ya ölmesini istemiyorum :(

Bahar Y.

Müdavim
Kuşum çok zayıfladı burdan yazmıştım ama kimse ilgilenmedi çok halsiz kabarık sürekli kusuyor veteriner yok etrafta bı ilaç önerisi yapabilecek olan varmı yoksa ölücek
Dışkılara bakılırsa iç parazit geçebiliriz bence, ondan sonrada benim önerim mikostatin uygulamak... Diğer üyelerimizde fikrini söyleyecektir ona göre son karar verilir

Bahar Y.

Müdavim
Ek olarak kuşunuz yoğun tüyde B vitamini takviyesi yapabilirsiniz elinizde varsa eğer

Aysenurbusra

Aktif Üye
Dışkılara bakılırsa iç parazit geçebiliriz bence, ondan sonrada benim önerim mikostatin uygulamak... Diğer üyelerimizde fikrini söyleyecektir ona göre son karar verilir
B vitamini veriyorum yaklaşık 2 aydır tuyde kuş bı turlu çıkmıyor anlamadım iç parazit için hangi ilaclari almam gerekiyor?

Aysenurbusra

Aktif Üye
Gene kimse yardımcı olmadı çok sağolun arkadaşlar daha da yazmam zaten

Üst Alt