• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hastalık solunum yolu hastaliklari

Sum2626

Yeni Üye
Merhaba kusum yaklasik 4 5 aydir rahatsiz son zamanlarda bu rahatsizligi artti , hiriltili solunum viyak viyak sesler cikartiyordu sonunum duzenleyici kullandim suan durumu daha kotu gagasini demire dayayip nefes almaya calisiyor biraz bekliyor tekrar ayni seyleri yapiyor ne yapmaliyim

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dili şişmiş gibi geldi. Zehirlenme durumu olabilir. Bozulmuş yumurta ya da ev bitkisi yemiş olabilir mi?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Birde ek olarak hangi ilacı kullandınız ve kullanılan ilaç hekim kontrolünde mi yoksa siz araştırıp mi aldınız.

Sum2626

Yeni Üye
Oyle oldugunu dusunmuyorum 3 tane daha kusum var onlarin durumu iyi

Sum2626

Yeni Üye
Ben arastirdim ilac astex solunum duzenleyici

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu ilaç hakkında herhangi bir bilgim yok. Genelde solunum sıkıntısı çeken kuşlara doksimis, hipradoxi, ornimix gibi ilaçlardan biri uygulanıyor. İsterseniz bir arastirin. Birde forumumuzda kekik çayı ve spreyi makalemiz var. Burda makaleye etiket yapılıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum🙂 hem kekik spreyi aynı zamanda bu ilaçlardan birini kullanın bakalım. Ama uzmanlarımızın farklı yorumları olabilir.

Sum2626

Yeni Üye
Bu ilaç hakkında herhangi bir bilgim yok. Genelde solunum sıkıntısı çeken kuşlara doksimis, hipradoxi, ornimix gibi ilaçlardan biri uygulanıyor. İsterseniz bir arastirin. Birde forumumuzda kekik çayı ve spreyi makalemiz var. Burda makaleye etiket yapılıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum🙂 hem kekik spreyi aynı zamanda bu ilaçlardan birini kullanın bakalım. Ama uzmanlarımızın farklı yorumları olabilir.

Sum2626

Yeni Üye
Ben solunum sıkıntısı oldugunu dusunuyorum ,teşekkür ederim 🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Streamable.com a girip orada kuşun videosunu yükleyin sonra orda baglantiyi kopyalayip daha sonra foruma girip mesaj bölümünden bağlantıyı paylaş diyeceksiniz. Mesajda gönderdiginizde video yok. Dediğim şekilde yapın.

Sum2626

Yeni Üye
Streamable.com a girip orada kuşun videosunu yükleyin sonra orda baglantiyi kopyalayip daha sonra foruma girip mesaj bölümünden bağlantıyı paylaş diyeceksiniz. Mesajda gönderdiginizde video yok. Dediğim şekilde yapın.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuz çok hareket ediyor. Tam anlaşılmıyor. Uyku modundayken kuyrukta gözükecek şekilde video atsanız daha sağlıklı olur. Ayrıca doğru teşhis içinde.

Üst Alt