• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasta

Mavi limon

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik kabarık
Çok su içiyor
Beyaz dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
24 Ocak 2022
Kullanılan İlaç
Yok
Dişi muhabbet kuşumun dışkısı beyaz sürekli su içiyor yemini her zmanki gibi yiyor.Kuş kumu da yiyor.Çoğunlukla uyuyor ve kabarık duruyor normalde sürekli kafesten çıkmak isterdi.Sogukta kalmadı,stres vb bir durumda olduğunu sanmıyorum.Hatta son zamanlarda sürekli evdeyim ve kafesten fazla çıkarıyorum.Annem kafesten fazla çıkardığın için yoruluyordur dedi.1 ay öncede yem yememe gibi bir sorun yaşamıştık yine yazmıştım ondan sonra Gold wings marka yem aldık zaten durum düzelmişti.O zamanlar da kafesten çok çıkarıyordum bunla alakalı bir sorun mu acaba?(Sarı olan kuşum erkek ve onda bir sorun yok.)Birde altta ızgara var ama yinede kağıdı biraz yemişler.

Mavi limon

Yeni Üye
Vitamin veriyorum hatta hasta olmadan önce de verdim.Diski resmi 2.fotografta beyaz olanlar.

Mavi limon

Yeni Üye
Vitamini geçen ay hastalandığında vermiştim ondan sonra en fazla 2 kez verdim.Suluga koyduğumda ise aynı haftada bir kaç kez koymadım haftada 1 kez düzensiz olarak suluga 4-5 damla damlattim.Ekli dosyayı görüntüle 16893

Mavi limon

Yeni Üye
Pazar günü koymuştum pazartesi bu durum oldu o gün tekrar değiştirdim suyu.Yani sadece kabarık duruyor eski enerjisi yok dışkı beyaz ve çok su içiyor

Üst Alt