• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasta mı ?

Sule

Yeni Üye
Merhaba erkek kuşumuzun yanına bu dişiyi getirdik 2 hafta oldu geldiği fakat geldiğinden beri çok sakin ve hep kabarıktı. Uçmayı da bilmiyor.Araştırdım biraz hasta olabilir gibi yazılar okudum sıcak tutmaya çalıştık vitaminler aldık bugün kakasının sulu olduğunu farkettik. İshal gibi de değil çok tuhaftı. Sıkıntı ne olabilir ve uçması için neler yapmalıyız. Çiftleşmeleri için bekliyoruz. Bunlarla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 1139Ekli dosyayı görüntüle 1139

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Dişinin görünümünü bende beğenmedim birde dışkı resmi görebilir miyiz? Beslenmesi nasıl? tüyünü kabartıyor mu?kanatlarda bir sıkıntı mı var acaba o yüzden ucamiyor olabilir kanat altına bakın ur falan var mı yani şöyle büyük bir sivilce gibi bişey

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Evet dişinin keyifsiz olduğu aşikar satıcı nasıl sattiysa artık inşaallah düzelir

Sule

Yeni Üye
petshopdan almadık bir tanıdığımız dükkanında bakamadığı için verdi soğuk olduğundan dolayı. Sanırım ordan daha başlamış üşümeye ve hasta olmaya.

Sule

Yeni Üye
Tüylerini kabartıyor ve kanatlarını oynatıyor titreme gibi değil ama hep aynı hareketi yapıyor ve çoğunlukla uyuyor. Kanatlarına baktım şimdi herhangi bir sorun yok görünürde. Dışkı çeksem de anlayabilir misiniz bilmiyorum çünkü ikisi birlikte bir kafeste.

Sule

Yeni Üye
Avisol vitamin kullanmaya başladık 1 haftadır ikisininde suyuna damlatıyoruz.