• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

hasta kuş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben o hizmete ücret almıyorum eğer İstanbulda olsaydınız bu konuda yardımcı olurdum .siz petshopa sorun çoğu bilir

bselvgn

Yeni Üye
Ben o hizmete ücret almıyorum eğer İstanbulda olsaydınız bu konuda yardımcı olurdum .siz petshopa sorun çoğu bilir
Allah ıslah etsin o veterineri anlamıyorsan anlamıyorum de geç bide diyo ki bize 150 tl de muayene ücreti normalde yine de ben almadım diyor
Allah razı olsunyaa tabi o an ben zaten ağlıyorum babam da ayrı üzgündü insanların duyguşarıyla oynuyorlar ben başka bir şey demiyorum
Abi ben evde şırınga ile mama yapıp versem yer mi ben de sağlıkçıyım bizim evde enjektör falan bulunuyor o yüzden

Mert.

Eski Forumcu
Özel maması var onun a21 mama enjektör ağzından besleyebilirsiniz birde veterinerin kanatlı uzmanı olduğundan emin olun normal veteriner anlamiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

bselvgn

Yeni Üye
Özel maması var onun a21 mama enjektör ağzından besleyebilirsiniz birde veterinerin kanatlı uzmanı olduğundan emin olun normal veteriner anlamiyor
Allah razı olsun
son sorum olacaktı
aç olan kuşlar kaka yapabilir mi ? yada hasta olan kuşlar tüylerini falan eskiden yaptığı gibi temizleyebilir mi veya bayağı ses çıkartarak tepki verebilirler mi normalde verdikleri gibi (çok sık olmasa da bu tepkileri verebilirler mi) bı iyileşme belirtisi midir ?

Mert.

Eski Forumcu
Verebilir ama ses iyileşme belirtisi olabilir ama. Kaka iyileşme belirtisi olmayabilir nasil olduğu önemlidir dışkısı nin o paylaştığıniz video yenimi

bselvgn

Yeni Üye
Verebilir ama ses iyileşme belirtisi olabilir ama. Kaka iyileşme belirtisi olmayabilir nasil olduğu önemlidir dışkısı nin o paylaştığıniz video yenimi
altını yeni değiştirdim bikaç saat sonra tekrar atsam olur mu
ya bide az önce sade çubuk kraker yiyodum onu görünce birden ayaklandı hemen yanıma doğru geldi bende dayanamadım biraz verdim çılgınlar gibi yedi bir şey olmaz değil mi