Bupper
Yeni Üye
- Hastalık Belirti Tarihi
- 15 Ocak 2026
- Kullanılan İlaç
- Mikostatin
Kuşumun bu öğlen saatlerinde hasta ve halsiz oldugunu fark ettim. Dışkı fotografları vs. her şeyi ekleyecegim. Dışkısı koyu, çok koyu yeşil. Halsiz, çok yem yemiyor ve uyuyor sürekli hasta olduğu için.
Şu ana kadar agzından 1 damla mikostatin verdim. Yarım suluga 5-6 damla mikostatin damlattım. Sıcak su torbası koyup kafesini örttüm ki normalde de sürekli örterim üşümesinler diye. Önüne dal darı koydum. Kafesin tabanına inip orada uyuyor diye önüne koydum. Yemliğine da tane darı koydum belki oradan da yer diye. Çay demiyle ezilmiş yukurta sarısı ve haşlanmış oatatesten mama yaptım biraz onu yedirdim düzgün yem yemeyince.
Ona daha fazla bir şey olmaması için daha ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Video linki: Watch unnamed | Streamable
İstanbul'da tercihen avrupa yakasında önerebileceginiz kanatlı veterineri var mıdır acaba kuşum için?
Şu ana kadar agzından 1 damla mikostatin verdim. Yarım suluga 5-6 damla mikostatin damlattım. Sıcak su torbası koyup kafesini örttüm ki normalde de sürekli örterim üşümesinler diye. Önüne dal darı koydum. Kafesin tabanına inip orada uyuyor diye önüne koydum. Yemliğine da tane darı koydum belki oradan da yer diye. Çay demiyle ezilmiş yukurta sarısı ve haşlanmış oatatesten mama yaptım biraz onu yedirdim düzgün yem yemeyince.
Ona daha fazla bir şey olmaması için daha ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Video linki: Watch unnamed | Streamable
İstanbul'da tercihen avrupa yakasında önerebileceginiz kanatlı veterineri var mıdır acaba kuşum için?
Ekli dosyalar
-
1.7 MB Görüntüleme: 8
-
1.4 MB Görüntüleme: 7
-
2.2 MB Görüntüleme: 9
-
2.2 MB Görüntüleme: 10
-
2.4 MB Görüntüleme: 11
-