• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Hasta forpus papağanı

Witcher

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Tünekte duramıyor, ölü gibi yemlikte yatıyor yada yerde yatıyor, pençelerini sürekli sıkıyor, halsiz
Kullanılan İlaç
Avicare digestive, multimineral d3
Merhaba, kuşum 2-3 haftadır hasta. Son zamanlarda yem yiyemiyor ve tünekte duramıyor. Veterinere gittik. İki ilaç, 1 mama verdi ama durumu düzelmiyor. Veterinere 2 hafta önce gittik, bir kaç sefer uğradık. Ne yapmam lazım.

Mamacita

Paylaşımcı
Merhaba, kuşum 2-3 haftadır hasta. Son zamanlarda yem yiyemiyor ve tünekte duramıyor. Veterinere gittik. İki ilaç, 1 mama verdi ama durumu düzelmiyor. Veterinere 2 hafta önce gittik, bir kaç sefer uğradık. Ne yapmam lazım.
Geçmiş olsun. Çoçucuğunuzun fotoğrafını varsa videosunu ve güncel 4 5 dışkısını atarmısınız hocalarımız yorumlasın. Ve veterinerin verdiği ilaçları kullanımlarınız hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur 🙏🏻🙏🏻

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Gittiğiniz kanatlı uzmanı mıydı. Atak geçiriyor. Öyle zamanlarda kendi haline o şekilde bırakmayın avcunuzun içine alın ve sakinleştirmeye çalışın. Nörolojik bir durum. Şırıngadaki antibiyotik mi. Ne zamandır kullanıyorsunuz. Veterinerinizin yorumu ne oldu peki.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet kanatlı uzmanı, Eskişehir petlife oktay beye gittik.
şırıngadaki mama dedi ama net bilmiyorum.
Yaklaşık 2 hafta oluyor bu 2. şırınga ve ilaçlarıda aynı şekilde kullandım. Norolojik hastalığıda oldığunu demişti ve bir hafta sonra tekrar muayeneye gelin dedi. Şimdiye kadar 3-4 kere gitmişimdir kliniğe
O zaman sadece iki tane avicera takviye mi verdi. Belki mineral veya vitamin eksikliği kaynaklı düşünmüş olup antibiyotik vermemiş olabilir. Bilemiyorum ama durumu kritik. Eskişehir de çok ünlü Duru veteriner kliniği var. Birde oraya mı gitseniz acaba.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Antibiyotik tedavisine ağır gelebilir diye başlamamıştı. Ben durumu gitmiş olduğumuz veterinere atıyım olmadı dediğiniz yerede uğrıyım.
Kuş tabiri caizse can çekişiyor. Sadece iki takviye bana göre yetersiz. Mutlaka dediğim veterinere gidin. Şuan için dediğim gibi sakinleşmesini ve açsa yem yemesini sağlayın. Stres faktörü uzak olsun. Yani evde aslında yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bağ sağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. 3 yıldır benleydi, şimdi sadece telefondaki videoları ve resimleri kaldı. İlk geldiği günkü resmi buldum telefonda.Ekli dosyayı görüntüle 100402
Rabbim Sabır Versin. Kalbinizde Hep Güzel Anılar İle Hatırlayın. Kayıp Hepimiz yaşadık. Acıları Geçiyor mu Geçmiyor. Hepsi Evladimiz Bizim çünkü. Aradan Biraz Zaman geçince Tekrar Evlat Edinin Size İyi gelecektir. Unutmayin siz Yasadikca Kalbinizde O da Hep Yasayacak. Tekrar Başınız Sağ Olun 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😢
Dün okumuştum konunuzu, bugün kuşunuzun durumunu merak edip baktım bir yandan da inşallah korktuğum şey olmaz diye dua ediyordum. 😞