• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasbihal edelim 😍

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim hiç iyi gitmiyor abla😞 3. Sınav senesi ve baska sıkıntılar flnda her sey ust uste geliyor bu aralar
Üzülme ablacım ben normalde dilciydim, hatalı tercih yaptım bir senem gitti sonra farklı bölüm okudum, bir daha onun üzerine daha da geliştirmek için okudum, tam yirmilik diş ameliyatı olacakken her şeyimi, limonumu Kuşadasında röntgen çektirecek hekim bulamadığım için kaybettim sonra artık sinir geldi 27 yaşımdan sonra veterinerlik okumaya başladım. Annem tiroid kanseri ama maşallah durumu iyi bu sefer de dayım akciğer kanseri şu an ve onunla kalıyorum, bir yandan ders çalışıyorum yani hayatta hep sorunlar olacak önemli olan senin o sorunlar karşısında ne yaptığın 😊 Tecrübe mi edineceksin yoksa pes mi edeceksin? Önemli olan bu 😉😍

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Üzülme ablacım ben normalde dilciydim, hatalı tercih yaptım bir senem gitti sonra farklı bölüm okudum, bir daha onun üzerine daha da geliştirmek için okudum, tam yirmilik diş ameliyatı olacakken her şeyimi, limonumu Kuşadasında röntgen çektirecek hekim bulamadığım için kaybettim sonra artık sinir geldi 27 yaşımdan sonra veterinerlik okumaya başladım. Annem tiroid kanseri ama maşallah durumu iyi bu sefer de dayım akciğer kanseri şu an ve onunla kalıyorum, bir yandan ders çalışıyorum yani hayatta hep sorunlar olacak önemli olan senin o sorunlar karşısında ne yaptığın 😊 Tecrübe mi edineceksin yoksa pes mi edeceksin? Önemli olan bu 😉😍
Allah yardımcıları olsun, tez zamanda iyileştirsin🙏🤲

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Allah şifa versin abla🤲
Ben de dilciyimm 😍🌸🩷

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet hayırlı oldu 🤣🤣🤣🩷
Azıcık cesaretim olsa ben de veterinerlik çok istiyordum.
Sanırım fazla stresli ve duygusalım bu konularda.
Ya hayvanlara bir şey olsa korkudan müdahale edemiyorum
canavar görmüş gibi oluyorum😆🙈
Benim burada ne işim var onu da bilmiyorum.
Hep bağımlılıktan dolayı işte napalım😂😂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Azıcık cesaretim olsa ben de veterinerlik çok istiyordum.
Sanırım fazla stresli ve duygusalım bu konularda.
Ya hayvanlara bir şey olsa korkudan müdahale edemiyorum
canavar görmüş gibi oluyorum😆🙈
Benim burada ne işim var onu da bilmiyorum.
Hep bağımlılıktan dolayı işte napalım😂😂
Zamanla alışıyorsun ablacım ben de öyleydim ta ki limonum hastalanana ve ölene kadar 🙏 Ona bir söz verdim ve veteriner olacağım 🙏