• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hareketsiz kuş

Berk

Paylaşımcı
Arkadaslar tekrardan merhaba 3 gun once aldigim 1 aylik kusum cok hareketsiz cidden nereye koysam orada kaliyor yem yiyor falat cok degil egitimli olmamasina ragmen elime alabiliyorim kacmiyor son bir kac saattir dogru duzgun de kaka yapamiyor poposundaki tuyleri birazcik yoluyor lutfen yardim eder misiniz

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaslar tekrardan merhaba 3 gun once aldigim 1 aylik kusum cok hareketsiz cidden nereye koysam orada kaliyor yem yiyor falat cok degil egitimli olmamasina ragmen elime alabiliyorim kacmiyor son bir kac saattir dogru duzgun de kaka yapamiyor poposundaki tuyleri birazcik yoluyor lutfen yardim eder misiniz
Video ekler misiniz

horizon

Aktif Üye
Vallahi bilemedim bir terslik var ama cozemiyorum kus cidden cok sakin
Benimkide çok sakindi hocam nereye koysam orda duruyordu yem yemesi için bile ben götürüyodum yemliğin önüne şimdi antreye koydum gelip geçerken sürekli seviyoruz sesleniyoruz fln çabuk alıştı ötmeye bile başladı ara ara 3. Günü olcak bugün

Berk

Paylaşımcı
Bizimkininde 3.günü olacak ama cok otmuyor beni endiselendiren asıl olay neredeyse 1 saatir kakasini yapmadi poposundaki tuyleri yoluyor

horizon

Aktif Üye
Bizimkininde 3.günü olacak ama cok otmuyor beni endiselendiren asıl olay neredeyse 1 saatir kakasini yapmadi poposundaki tuyleri yoluyor
Hocam benimkide kendini kaşıyo fln poposunu da yaparken gördüm de yolmuyodu valla daha bilgili kişiler yardımcı olacaktır

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
sıkı takip etmeye devam edin ancak daha geleli 3 gün olmuş, yeni yerini yadırgamış ve alışamamış olabilir

Berk

Paylaşımcı
sıkı takip etmeye devam edin ancak daha geleli 3 gün olmuş, yeni yerini yadırgamış ve alışamamış olabilir
Tamamdir ama yerini yadirgasa cok urkek olmaz mi disari cikardim bugun avcumun icine alip parmagimin ustund koydum neredeyse orda bile uyuyacakti

Üst Alt