• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hangi kafes sultan papağanına daha uygun

Erenb51

Tutkulu
birinci kafesin çekmecesi yok, temizlikte çok uğraştırır. ikinci kafesin temizliği çekmecesi olduğu için sizin için daha pratik olur.
1. nin çekmeceli halini kullanıyorum ama maalesef ızgaram yok 2. de uzublamasına oldgu icin kus alısamaz diye dusundum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
2. Daha rahat ablacım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla sen kaç kere kafes değiştin😂 hep kafes aldıgın yanıtları okuyorum hahshdjs
Ablacım ben yazlıkta iki kez değiştim tadilat yüzünden boya oldu, buraya geldim abim idareten boyalı aldı onu kullandık içime sinmedi, fıstığın kafes artık eskidi onu aldım onun bir tık pahalı çünkü, çikoya yeni sıra geldi 🤷‍♀️

Erenb51

Tutkulu
Ablacım ben yazlıkta iki kez değiştim tadilat yüzünden boya oldu, buraya geldim abim idareten boyalı aldı onu kullandık içime sinmedi, fıstığın kafes artık eskidi onu aldım onun bir tık pahalı çünkü, çikoya yeni sıra geldi 🤷‍♀️
Benim attıgım kafesten mi aldin abla 😅 bir ara diyordun. Bide senin kafesin içi boş gibi genelde kuş besleyen tecrubeli kisilerin kafesi bos oluyor biraz. Ben dolduruyorum degisik degisik oyuncaklarla kus sıkılcak diye😂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim attıgım kafesten mi aldin abla 😅 bir ara diyordun. Bide senin kafesin içi boş gibi genelde kuş besleyen tecrubeli kisilerin kafesi bos oluyor biraz. Ben dolduruyorum degisik degisik oyuncaklarla kus sıkılcak diye😂
Evet boş ablacım daha rahat hareket ediyorlar ben darlanmasın diye boş bırakıyorum, salıncak sevmiyorlar 🤷‍♀️ Evet ablacım ondan aldım ☺

Mert G.

Eski Forumcu
Ben olsam üretim kafesi alırım. 60x60 45 alabilirsiniz yada seba kafes

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1. nin çekmeceli halini kullanıyorum ama maalesef ızgaram yok 2. de uzublamasına oldgu icin kus alısamaz diye dusundum
Kafesiniz görebilir miyiz. Ayrı ızgara satılıyor. Bir görürsek belki yönlendirme yapabiliriz.

İlla yeni alıcam dersenizde bence ikiside değil 60 lık üretim kafesi en ideali ve uygun.

Erenb51

Tutkulu
Kafesiniz görebilir miyiz. Ayrı ızgara satılıyor. Bir görürsek belki yönlendirme yapabiliriz.

İlla yeni alıcam dersenizde bence ikiside değil 60 lık üretim kafesi en ideali ve uygun.
kafesim bu şekilde 60x30 tabanı yüksekliği 35 gibi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Trendyol da ızgara satılıyor kafes boyutuna göre ablacım, 2 kafes uygun bence diğeri üretim kafesi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aynısını aldım çok memnunum, bazı görsellerde ızgara var, kafeslerde yok, ürünün soru cevap kısımlarını mutlaka okuyun alırken, ölçüler diğeriyle aynı, yanında tünekler, suluk 3 yemlik ve oyuncaklar hediye

Ekli dosyalar

Üst Alt