• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Hanemize Hoşgeldin ☺️

Faik Akay

Aktif Üye

En sonunda aradığım canı buldum arkadaşlar çocuklar gibiyim şuan 😅 Ailemizin yeni üyesini sizlerle de tanıştırmak istedim 🥰

Ve olmazsa olmaz sorum olacak yine 😅 kuyruğu niye böyledir sonradan uzayacak mı bir şekilde kopmuş olabilir mi yoksa cinsi, ırkı mı bu şekilde sizleri de seviyorum hocalarım Allaha emanet ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah 1,5-2 aylık civarı bir prenses bebek🌸
Kuyruğu uzar merak etmeyin.
Düzenli olarak takviyelerini kullanın yeterki.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ne kullanayım hocam özellikle

Linkteki ürünleri mutlaka kullanın. Profesyonel ürünlerdir. Mamaist.com dan güvenle alabilirsiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba uzun bir arayıştan sonra tamda istediğiniz renkte ve cinste olmuş 😇Allah sağlık sıhhatle uzun ömür versin inşallah 🌸 nereden sahiplendiniz merak ettim petshop mu üretici mi.

Faik Akay

Aktif Üye
Merhaba uzun bir arayıştan sonra tamda istediğiniz renkte ve cinste olmuş 😇Allah sağlık sıhhatle uzun ömür versin inşallah 🌸 nereden sahiplendiniz merak ettim petshop mu üretici mi.
Çok teşekkür ederim hocam 🥰 Petshop'un elinden kurtarmış olduk hemde paragöz bir petshopcu arkadaş idi herhalde benle iddalasti erkek bu diye 😃

Faik Akay

Aktif Üye
Şimdi bir soru daha geliyor 😅 ben kafaya koydum bunun yanına bir erkek alacağım yalnızlık Allah'a mahsus diyerekten ayrı ayrı renkleri alabileceğim erkek rengi tavsiye edebilir misiniz yoksa tamamen ama tamamnmen genlerine mi bağlıdır mesela mavi alsam daha iyi mi olur yoksa gri gibi birşey mi olmalı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet dişi kuş 🙂 farklı renkte alsanız yada aynı renkte alsanız yeni doğacak yavruların renkleri soy bağı ile alakalı diye biliyorum. Ama ben bu konulara çok hakim değilim diğer tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri daha yerinde olur 🌸

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Hanenize huzur getirsin inş. Sağlıklı uzun ömrü olur bu güzelliğin 🤲. Şöyleki benim albino dişi sarı ve yeşil karışık renkli erkek muhabbetimden 3 defa yavru aldım hepsinde ya yeşil oldular ya mavi soy bağıyla alakalı galiba. Kaç kuluçkadan sonra anne babanın rengi geçer yada geçermi onuda bilmiyorum. Tamamen baskın genlerle alakalı galiba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

En sonunda aradığım canı buldum arkadaşlar çocuklar gibiyim şuan 😅 Ailemizin yeni üyesini sizlerle de tanıştırmak istedim 🥰

Ve olmazsa olmaz sorum olacak yine 😅 kuyruğu niye böyledir sonradan uzayacak mı bir şekilde kopmuş olabilir mi yoksa cinsi, ırkı mı bu şekilde sizleri de seviyorum hocalarım Allaha emanet ☺
Oyy maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 🥰🤲🤲

Hanenize sağlık sıhhat afiyet, huzur mutluluk bereket getirsin inşallah 🥰🤲
Çok minik bir kız Oyy çok güzel🥰
Gagası siyah, henüz yeni yeme düşmüş fıstık
Yuvalıktan çıktığı için kuyruk çok güzel uzar endişe etmeyin lütfen 😊
Takviyeleri verin pırıl pırıl olsun tüyleri
Güçlü çok güzel bir hanımefendi olsun inşallah 🥰🤲😊

Şahin_tutuş

Paylaşımcı

Hayırlı olsun. Sonunda muradınıza erdiniz. :) Kuyruk daha ufak olduğu için öyle. Zamanla uzar. Hatta önce gençlik tüyünü atar.

Faik Akay

Aktif Üye
Yalnız şöyle birşey var akşam olduğundan dolayı mıdır stresten midir bilmiyorum ama kabarık duruyor biraz korkuttu açıkçası birşeyi var mıdır acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yalnız şöyle birşey var akşam olduğundan dolayı mıdır stresten midir bilmiyorum ama kabarık duruyor biraz korkuttu açıkçası birşeyi var mıdır acaba

Yeni geldiği içindir. Bol aspurlu yem ve daldarı verin. Yeni yeme düştüğü için darıyı yemekte zorlanabilir. Aspur ve daldarısı darıya göre kolay kırılır ve daha besleyicidir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Merhaba size yakın olsun ses de olsun henüz çok küçük yeni ayrıldı, kucağınıza alıp sevebilirsiniz, üşür sıcak ister🥰avucunuzdan verin yemini tam zamanı çok güzel alışır, sıcağınızı ve sizi kabullenir🤲
Aç kalmasın son dışkı açlık dışkısı yememiş
Zemine geniş ve yassı bir kap içinde yemini de bırakın

Faik Akay

Aktif Üye
Merhaba size yakın olsun ses de olsun henüz çok küçük yeni ayrıldı, kucağınıza alıp sevebilirsiniz, üşür sıcak ister🥰avucunuzdan verin yemini tam zamanı çok güzel alışır, sıcağınızı ve sizi kabullenir🤲
Aç kalmasın son dışkı açlık dışkısı yememiş
Zemine geniş ve yassı bir kap içinde yemini de bırakın
Şuan yapabileceğimiz birşey var mı hocam aç dediniz içim yandı şimdi mama yapıp zorla yedirmeye çalışşam mı yoksa mecbur kendi yiyinceye kadar beklicez mi 😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan yapabileceğimiz birşey var mı hocam aç dediniz içim yandı şimdi mama yapıp zorla yedirmeye çalışşam mı yoksa mecbur kendi yiyinceye kadar beklicez mi 😔
Yeme düşmüş mamaya gerek yok😊
Zemine daldarı bırakın yada yakınına asın çıtır çıtır yer, aspur da rahat yer

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba adınıza çok sevindim sonunda tam da istediğinizi bulmuşsunuz🙌🏽 çokta sevimli maşallah güzel uzun ömrü olsun bu miniğin ☺