• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hamilelik

Yağız

Yeni Üye
Hocam iplik felan aldık şimdi bi yuva ipligi aldim bide birsey verdiler ama tam anlamadan size şimdi fotoğrafı atim rica etsem soylermisiniz ne yapmak gerek biri yuva ipligi ama digerini bilmiyorum yuva ipligini yuvaya bırakacam alırlar ama bu yanındaki seyi napacam hocam soylermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 3567

Yağız

Yeni Üye
Tam olarak ne yapmam lazım yuvadaki tum bez parcaciklarini felan herseyi alıp bunlarimi koyim size hemen yuvayida atim hem yuva hem yuva disinda asagidada bez felan var kafesin icinden hepsini alıp bu iplikle diger şeyimi koyim Ekli dosyayı görüntüle 3568

Yağız

Yeni Üye
Ben Ozaman bez parcalarini felan herseyi cıkarım bu yeni aldiklarimi pamuk galiba iplik felan koyim sonra size fotoyu atim napacaklar bakalım

Ahmed

Müdavim
Ben Ozaman bez parcalarini felan herseyi cıkarım bu yeni aldiklarimi pamuk galiba iplik felan koyim sonra size fotoyu atim napacaklar bakalım
[/QUfotodo olansey send evarmi varsa kafeseas onlar ağzıyla yuvasını yapacak ipip çeke meke

Ahmed

Müdavim
kafese as omnlar yapar yuvayi

Yağız

Yeni Üye
Kizimizin karnı şiş bellide şey gibi bugun yumurta dogurmadi şuan 3 tane var 2 tane yuvada digerini heo yere atıyor sizce ne yaomaliyim yuvaya iplik felan koydum hic birini almadi pamuklarida ben koydum hata yaptım sizce ne yapmalıyım bugun dogurmadi karnı ve beli şiş ne yapim sizce iyi gunler Ekli dosyayı görüntüle 3617

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hayır bu böyle olmaz pamuklari üzerine koyuyor yumurtaların olmaz öyle. Az birşey koyduysaniz yeter o halde yapacak bir şey yok.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Yazabilirsiniz bu kuluçka acemilik olsada en azından bundan sonraki kuluckalarda hataya düşmez siniz. İnşaallah doludur yumurtalar ve sağlıklı bebekleriniz olur

Yağız

Yeni Üye
Yazabilirsiniz bu kuluçka acemilik olsada en azından bundan sonraki kuluckalarda hataya düşmez siniz. İnşaallah doludur yumurtalar ve sağlıklı bebekleriniz olur
İnsallah cok teşekkür ederim
Bu ulucka doneminde hatta yaptım olmaya bilir dolu ama birdahaki ulucka dönemlerinde bişey sizlere danışacağım cok teşekkür ederim iyi aksamlar