• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! halsizlik

yoshika

Paylaşımcı
gecen nobetle ilgili bir sey yazmıstm o nobet degilms

yoshika

Paylaşımcı
ve haftaya tatile gidicez 5. gün abimle kalıcak

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yem yediğine emin misiniz. Açlık dışkısı yapmış. Ye eyr çalışıyor ama kıramıyor olabilir. Yumurtayı haşlayıp sarısını yoğurt kıvamına getirerek yedirmeye çalışın. Entrobac probiyotik ve zeolit tozu kullanın.

Kullandığınız takviyeler var mı varsa neler?

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Güncel dışkılarını görebilir miyiz? Veteriner verdiyse bu da olur ama yazılan takviyeleri de temin edin bir an önce. Tünek üzerinde videosunu görelim.

yoshika

Paylaşımcı
bu olur mu probitotik olrak yumurtada verdik takviye olarak multivitamin verdim bi kac gun bide suyuna solunum acıcı koyduk yem yemeye calsııyor ama sadece aspur yiyor onceden veyetinere goturdugumuzde kusumun asiri kilolu oldugunu cok yedigini soylemisti kursagi sismisti glh cok yemekten
aspuru ayırıp oyle veriyorum hic yememesinden iyidir galiba

yoshika

Paylaşımcı

yoshika

Paylaşımcı
önceden sikayet edip veterinere goturdgm sikayetlern hepsi tekrardan basladı ilaclarını yine vermeye baslasam ne olur? tanecetum sukrolfat enrofloksasin

KızımLimon

Tutkulu
önceden sikayet edip veterinere goturdgm sikayetlern hepsi tekrardan basladı ilaclarını yine vermeye baslasam ne olur? tanecetum sukrolfat enrofloksasin
İyi günlerrr, Mart ayından beri solunum ve sindirimle ilgili sorunlar yaşıyor miniğiniz sanırım. Sizden ricam temiz bir peçeteye yapılmış taze bir kaç tane dışkı fotoğrafı ve tünekte bir video yükleyebilir misiniz? Yukarıda bahsettikleriniz dışında düzenli kullandığınız takviye var mı?

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
İlaç kullanmanızı gerektirecek şikayetleriniz neler? Düzenli takviye kullanıyor musunuz? Dışkıları çok da problemli değil, aspurdan ötürü koyu renk olabilir. Güncel dışkı yeniden görelim.

yoshika

Paylaşımcı
İyi günlerrr, Mart ayından beri solunum ve sindirimle ilgili sorunlar yaşıyor miniğiniz sanırım. Sizden ricam temiz bir peçeteye yapılmış taze bir kaç tane dışkı fotoğrafı ve tünekte bir video yükleyebilir misiniz? Yukarıda bahsettikleriniz dışında düzenli kullandığınız takviye var mı?
eve gectigimde atarım takviye olarak bir sey kullanmıyorum hastalandıgında multivitamin verdim gecen hafta 2 defa filan o kadar o yazdıklarımda veterinerin verdigi ilaclar yardımınız icin yesekkur ederm💕💕

yoshika

Paylaşımcı
İlaç kullanmanızı gerektirecek şikayetleriniz neler? Düzenli takviye kullanıyor musunuz? Dışkıları çok da problemli değil, aspurdan ötürü koyu renk olabilir. Güncel dışkı yeniden görelim. takviye kullanmıyorum yardımınız icin tesekkur wderim💕
Ekli dosyayı görüntüle 90441
ve yemek yemiyor cunku yeminde aspur kalmadı onunde diger yemleri koydugumda yiyor ama kendi yemek icin gititgnde onları yemiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Takviye neden vermiyorsunuz?