• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Halsizlik ve kuyruk sallama

aducat

Aktif Üye
Keşke düz çekim olsaydı çok daha iyi olurdu. Neden jumbo yada Jumbo kırığı mı kuş zayıf demiş. Kuş fotoda yerli muhabbet kuşu.
Tam hakim değilim gerçekten bir de panik var yoksa düz çekim de isterdim haftaya kadar sağ salim ulaşırsak isterim 🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bakın size emsal olsun diye atıyorum. 2023 yılında çekilmiş Pamuk oğluma ait röntgen görüntüsü. Gördüğünüz gibi yan çekim çok sağlıklı bilgi vermez düz çekim karaciğer büyümesi var mı yada akciğerler ne durumda daha net anlaşılır. Aklınızda bulunsun. İnşallah güzel haberler bekliyoruz. 🙏🏻🌸

Ekli dosyalar

aducat

Aktif Üye
Bakın size emsal olsun diye atıyorum. 2023 yılında çekilmiş Pamuk oğluma ait röntgen görüntüsü. Gördüğünüz gibi yan çekim çok sağlıklı bilgi vermez düz çekim karaciğer büyümesi var mı yada akciğerler ne durumda daha net anlaşılır. Aklınızda bulunsun. İnşallah güzel haberler bekliyoruz. 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim 🙏 Bu süreçte oğlumu desteklemek için yapabileceğim bir şey var mıdır? İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Teşekkür ederim 🙏 Bu süreçte oğlumu desteklemek için yapabileceğim bir şey var mıdır? İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrum.
Yani şuan için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bir tedavi sürecinde. Hekimizin doğrultusunda tedaviye devam edin. Vücut ısısı düşmesin sıcak tutun. İnşallah ilaçlar tedaviye yanıt verir ki inanıyorum ben iyi olacak 🙏🏻🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir hafta ilaç kullanacağız düzelme olmazsa yoğun bakıma alırız oksijen veririz ya da enjeksiyon yaparız dedi ama enjeksiyon yaptırtmam sanırım epey araştırdım kuşuna enjeksiyon yapılan çoğu kişi kaybetmiş yavrusunu güvenmiyorum.
Enjeksiyon bazen olabiliyor ama bence de gerek yok

Üst Alt