• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Halsizlik ve kuyruk sallama

aducat

Aktif Üye
Merhabalar. Limon, erkek muhabbet kuşu ve 10-14 aylık. Ağırlığı 47 gram. Bir hafta önce tüy dökümü bitti ama halsizliği devam ediyor. Benim içim rahat değil açıkçası hasta gibi geliyor bana. Şu an şarkı söylüyor oyuncağı ile oynuyor ama iştahında biraz azalma var. Bir de az bile uçsa nefes nefese kalıyor. Kuyruğu aşağıda gibi ve bazen kuyruk da sallıyor. Ağzı kapalı ve nefes alırken bir ses falan da gelmiyor. Düzenli bt amin forte, gerwit ve kalsiyum veriyorum. Dışkı ve duruş fotoğraflarını ekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesinde kalamar kemiği varsa kalsiyum vermenize gerek yok, gramı biraz fazla ve kuyrukta sekme var kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin, karaciğer ve hava keselerine bakılsın 🌸

aducat

Aktif Üye
Kafesinde kalamar kemiği varsa kalsiyum vermenize gerek yok, gramı biraz fazla ve kuyrukta sekme var kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin, karaciğer ve hava keselerine bakılsın 🌸
Gaziantep'te yaşıyorum kanatlı uzmanı maalesef yok, anlıyorum diyenler de kuşu eline alıp bakmıyor bile üstten bakıp b vitamini antibiyotik verip gönderiyorlar. Pek güvenmiyorum. Evde uygulanabilecek bir tedavi var mıdır?

Üst Alt