• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

HALSİZLİK TÜY DÖKÜMÜ

kral5262

Yeni Üye
Merhabalar bir kaç gündür kuşum da tane tane parça parça tüy dökümü mevcuttu bugün halsizlik, ötmeme , kafesten çıkmama gibi sorunlar meydana geldi yardımlarınızı bekliyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüy dönemi sancılı bir dönemdir. Belliki acısı var. Bu dönemde bu tür değişiklikler normaldir. BT amin forte takviye kullanın. Kullanıyorsanız haftada ikiye çıkarın. Yem yemesini takip edin.

kral5262

Yeni Üye
şu an tüy dökümü azaldı tüy dökümü yaparken enerjikti bugün halsizlik ötmeme vs gördüm yinede normal mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
şu an tüy dökümü azaldı tüy dökümü yaparken enerjikti bugün halsizlik ötmeme vs gördüm yinede normal mi
Zaten dökmekten çok yeni tüyleri patlatmak yoruyor onları ve acı çekiyorlar. Yemesini takip edin. Ve takviye mutlaka verin. Acısını azaltacaktır.

kral5262

Yeni Üye
Zaten dökmekten çok yeni tüyleri patlatmak yoruyor onları ve acı çekiyorlar. Yemesini takip edin. Ve takviye mutlaka verin. Acısını azaltacaktır.
Yeni tüy tüplerini kendisi tek başına halledebilir sanırım değilmi ben canını yakmadan ara sıra yapabildiğim kadar yapıyordum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
korkulacak bir durum var mı
Hayır yok, tüy döneminde takviye vermek lazım. Böylece daha kolay atlatır ve tüyler daha iyi ve daha sağlıklı çıkar. Benim papağanım da tüy döneminde. Tüy dönemi boyunca pazartesi ve perşembe günleri BT amin Forte damlatiyoruz

kral5262

Yeni Üye
Hayır yok, tüy döneminde takviye vermek lazım. Böylece daha kolay atlatır ve tüyler daha iyi ve daha sağlıklı çıkar. Benim papağanım da tüy döneminde. Tüy dönemi boyunca pazartesi ve perşembe günleri BT amin Forte damlatiyoruz
Destekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağ olun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kafadakı yara nasıl oluştu? Kafesi inceleyin sivri bir cisim olmasın. Tüy döneminde arkadaşların dediği gibi ağrısı olur keyifsiz olur iştahı durur bu yüzden takviye ve mama verin

kral5262

Yeni Üye
Kafadakı yara nasıl oluştu? Kafesi inceleyin sivri bir cisim olmasın. Tüy döneminde arkadaşların dediği gibi ağrısı olur keyifsiz olur iştahı durur bu yüzden takviye ve mama verin
Kafasındakini ben de çözemedim oyuncaklar mı çarptı naptı anlamadım evde yoktum mama olarak ne önerirsiniz

Üst Alt