• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsizlik kabarma

Sinn1

Aktif Üye
Daha önceki konuda dışkı rengini 3 gün takip edip bakacaktık. Bugün muhabbet kuşum çok halsiz tüylerini kabartmış. Baktım poposuna dışkı yapışmış. Belki eski konudan devam etmem gerekiyordu bilmiyorum ama lütfen yardım eder misiniz neyi var anlamıyorum. Streamable Video

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ne Kullandınız takviye ilaç gibi uçuş sonrası bunalmış gibi geldi

Sinn1

Aktif Üye
Birşey kullanmadım çok uçmadı zaten. Şimdi kafeste yine aynı yemek yemiyor

Sinn1

Aktif Üye
Hala hızlı nefes alıp veriyor ağzını açıp kapatıyor. Sıcaktan desek diğer kuş gayet iyi. Ne olmuş olabilir yorumu olan yok mu

Mert.

Eski Forumcu
Yem deniyorsa elle besleme yapmanız gerekir pecetenin üstüne diski resmi atarmisiniz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hırıltı var mı kuyrukta oynama falan uyurken video atın bir bakalım.

Sinn1

Aktif Üye
Geç yazdığım için kusura bakmayın veterinere gittik geldik. Hırıltı yok iki saat önceki videosunu atıyorum. Şu an daha iyi yem yiyor. veteriner zencefilli elmalı doğal bir takviye damlattı ağzına. Streamable Video

Sinn1

Aktif Üye
Kanatlı uzmanı değil ama burda kuşlarla ilgilenen tek veteriner. Antibiyotik başlatmak için erken olduğunu söyledi ateşi var dedi vitamin ve elektrolit verdi. Solunum sıkıntısı gibi geliyor bana da çünkü hala devam ediyor ağız açıp kapatması.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanı değil ama burda kuşlarla ilgilenen tek veteriner. Antibiyotik başlatmak için erken olduğunu söyledi ateşi var dedi vitamin ve elektrolit verdi. Solunum sıkıntısı gibi geliyor bana da çünkü hala devam ediyor ağız açıp kapatması.
Ben olsam antibiyotiğe başlardım genelde o vitamin pek işe yaramıyor ve kuş nefes alamıyor gibi

GIZLI UYE

Yeni Üye
Daha önceki konuda dışkı rengini 3 gün takip edip bakacaktık. Bugün muhabbet kuşum çok halsiz tüylerini kabartmış. Baktım poposuna dışkı yapışmış. Belki eski konudan devam etmem gerekiyordu bilmiyorum ama lütfen yardım eder misiniz neyi var anlamıyorum. Streamable Video
Merhaba benimde kuşum böyle sürekli yorgun az yemek yiyo ve ishal gidiyo sizin kusunuz şu anda nasıl geçtiyse naptiginizi söyler misin lütfen

Sinn1

Aktif Üye
Elle besleme yapmam gerekiyor. Şehmus bey yardımcı oldu sağolsun mamaistten mama ve zeolit istemiştim onları vermeye çalışıyorum

Üst Alt