• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsizlik kabarık tüy ishal

glsngzm

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarma ishal
Hastalık Belirti Tarihi
9 May 2025
Kullanılan İlaç
Kullanmadık
Merhabalar,kuşumu alalı 3 gün oluyor 1.5 aylık,hiç yem yediğini su içtiğini görmedim,şimdi de ishal olmuş. Kursaktan mamaist elle besleme mamasıyla besleme yaptım,kullanabileceğim başka bir şey var mı? 17468718288914106668076089304308.jpg17468717840904280339281371815693.jpg

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhaba foruma hoşgeldiniz. 3 gün suyuna probiyotik verin. Ve sabah akşam elle besleme yapın inşallah düzelcektir. Plastik tünek leri tahta tünek olarak deistiriniz lütfen. Kafesini temizleyip taze güncel dıskı görelim

glsngzm

Yeni Üye
Merhaba foruma hoşgeldiniz. 3 gün suyuna probiyotik verin. Ve sabah akşam elle besleme yapın inşallah düzelcektir. Plastik tünek leri tahta tünek olarak deistiriniz lütfen. Kafesini temizleyip taze güncel dıskı görelim
Teşekkürler sağolun,entrobac vardı ondan koydum suyuna ama su da içmiyor,mamayı hazırladığım suyla karıştırıp yaptım öyle içirdim. Sağdaki sabahki dışkısı,besleme yaptıktan sonra diğerleri oldu,düzelir mi sizce?
17468839276585070523575419348752.jpg

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Teşekkürler sağolun,entrobac vardı ondan koydum suyuna ama su da içmiyor,mamayı hazırladığım suyla karıştırıp yaptım öyle içirdim. Sağdaki sabahki dışkısı,besleme yaptıktan sonra diğerleri oldu,düzelir mi sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 86328
Probiyotik derken enrobac kassetmistim. Temiz peçete üzerinde dıskı resmi görelim. Ve videosunu ekler misiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 😊
El besleme hazırlarken içine prinç tanesi kadar entrobac katın, 2 damla bt amin forte 1 damla Gervit-w
Her gün bir tanesini katın bu hafta
Gün içinde çay kaşığı ile su verin 2-3 defa öğrensin
Kafeste yemi suyu zemine indirin, bir kap içinde garden mix yavru yemi dökün
Darıyı yere değil kafese mandallayın

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısında koku var mı

glsngzm

Yeni Üye
Merhaba 😊
El besleme hazırlarken içine prinç tanesi kadar entrobac katın, 2 damla bt amin forte 1 damla Gervit-w
Her gün bir tanesini katın bu hafta
Gün içinde çay kaşığı ile su verin 2-3 defa öğrensin
Kafeste yemi suyu zemine indirin, bir kap içinde garden mix yavru yemi dökün
Darıyı yere değil kafese mandallayın
Teşekkür ederim,söylediklerimizi uygulamaya çalıştım,daha iyiyiz en azından yemek yiyoruz ve su içmeyi öğrendik,besleme yapmayı bıraktım. Fakat halsizliği ve ishali devam ediyor,başka öneriniz var mı?
Her şeyi temin edebilirim yeter ki iyileşsin🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim,söylediklerimizi uygulamaya çalıştım,daha iyiyiz en azından yemek yiyoruz ve su içmeyi öğrendik,besleme yapmayı bıraktım. Fakat halsizliği ve ishali devam ediyor,başka öneriniz var mı?
Her şeyi temin edebilirim yeter ki iyileşsin🙏
Merhaba, ishal olduğu için halsizlik vardır, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız
🌟Zeolit tozu kullanmalısınız ishali keser, iştahı açar,
🌟Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur ♦

Ekli dosyalar

Üst Alt