• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsizleşen ve Sulu Dışkı Yapan Kuş

Betülk

Aktif Üye
Merhaba bir iki hafta önce hasta olan erkek kuşum antibiyotik yardımı ile iyileşmişti ama bugün yine halsizleşti. Kabarık duruyor ve biraz kokusuz yem kustu. Normalden farklı olarak birazcık marul vermiştim fakat aynı marulu yiyen diğer kuşumda bir sıkıntı yok. Bu bana kuşun bünyesinin önceki hastalığından dolayı zayıfladığını düşündürttü. İştahı yine azaldı ve sürekli uyuyor. Kafesi sıcak tutmaya çalışıyorum. Kuyrukta titreme olmadığı için video eklemedim. Dışkı fotoğrafını ekliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dışkılar yetersiz beslendiğini anlatıyor ekstra olarak kursaktan besleme yapabilirsiniz bağışıklık sistemini güçlendirir Besleme mamasına probiyotik koyarak besleyin

Betülk

Aktif Üye
Dışkılar yetersiz beslendiğini anlatıyor ekstra olarak kursaktan besleme yapabilirsiniz bağışıklık sistemini güçlendirir Besleme mamasına probiyotik koyarak besleyin
Ben elle besleme yapamıyorum videolar izledim ama olmuyor. bu yüzden burada (Kütahya) bilen birine götürebilirim belki. O abi de petshop işletiyor elle besleme yapmak dışında özel ilgi vereceğini sanmıyorum. Son dışkı bu şekilde koyu yeşil. Ekleme,yemleri kırarak yiyor boğazından zor geçiyor sanırım. Daldarı yı daha kolay yedi kendi kendine

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Daldari,aspur gibi kolay kıracağı yemler verebilirsiniz 👍 günde bir kez de elle besleme yapın

Üst Alt