• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsiz anne sultan papağanı

qweemre

Yeni Üye
Merhaba dişi sultan papağanım 2 yavru büyüttü yavrular 30 günü geçti bu süreçte 120 gramdan 80 grama düştü şuan çok halsiz ve ishal . B vit. probiyotik veriyorum eskisi kadar iştahı yok yavrulardan önce daha açgözlüydü şimdi eskisi kadar yemek yemiyor çok yorgun ayakta uyukluyor ne yapabilirim?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba dişi sultan papağanım 2 yavru büyüttü yavrular 30 günü geçti bu süreçte 120 gramdan 80 grama düştü şuan çok halsiz ve ishal . B vit. probiyotik veriyorum eskisi kadar iştahı yok yavrulardan önce daha açgözlüydü şimdi eskisi kadar yemek yemiyor çok yorgun ayakta uyukluyor ne yapabilirim?
Kuşunuzda rahatsızlık var ve bayağı zayıflamış. Bakteri veya parazit. Kanatlı uzmanına götürün bir an önce

qweemre

Yeni Üye
Kuşunuzda rahatsızlık var ve bayağı zayıflamış. Bakteri veya parazit. Kanatlı uzmanına götürün bir an önce
yakındaki veterinere götürdüm 2 adet ilaç verdi günde 10 ml sıkıyorum birinin antibiyotik diğerinin vit. oldugunu söyledi kuş şuan dünden daha canlı fakat hala yorgun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hangi antibiyotiği verdi acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
gerçekten bilmiyorum kuşun enfeksiyon kaptığını ve ateşi olduğunu söyledi ilk ilacı o verdi kalanı 5 gün kullan 1 hafta sonrada kontrole gelin dedi
Evet enfeksiyon olduğu belliydi. Yavrulara baba bakıyor mu

Üst Alt