• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Half sider muhabbet kuşu hakkında her şey

Mert.

Eski Forumcu
Kendi kendine oluştuğunu mu düşünüyorsun kardeşim? İlk zamanlar bende öyle düşünüyordum,ama anne ve babanın altında yavrusunu görünce mutasyona uğradığını anladım.ilk oluşumu tesadüf olabilir yani iki embriyonun bir anda birleşerek farklı iki yarım gen mi desem DNA mi desem aslında ikisi de aynıdir😂ama bir gen oluştuğundan eminim.cekinik olduğu için baskınligi yok yani taşıyıcı değil ama baskın gende mutasyona uğrarsa bu ırk meydana çıkıyor 🤫 Biraz daha anlatırsam sır ortaya çıkacak dermişim 😜
Şehmus abi benim aklıma birşey geldi şimdi embriyon derken disi kuş var mavi renk sonra erkek kus yeşil ciflestiler. Arkasından yeşil ciflessirse böyle irkmı cıkıyor doğrumu dedigim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus abi benim aklıma birşey geldi şimdi embriyon derken disi kuş var mavi renk sonra erkek kus yeşil ciflestiler. Arkasından yeşil ciflessirse böyle irkmı cıkıyor doğrumu dedigim
Teoride öyle kardeşim 😊 ama dediğin gibi kolay değil göle maya çalar gibi bişey 😂

Mert.

Eski Forumcu
Fiyat ne kadar kanatlardan fotoraf gelsin bakarım şaşırdım simdi

Berkan işleyen

Aktif Üye
Detaylı yarın atıcam dedi fiyat bişey demedi. Nerde yaşar ne ister yarın öğrenirim