• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hagen marka kafes

Limonbey33

Tutkulu
Hagen marka kafes kullanan,memnun olan neyinden memnun olduğunu memnun olmayan da neden memnun olmadığını yazarsa çok sevinirim

Mert.

Eski Forumcu
Mennum ben kullandım rahat kafes yani bir sıkıntı yok bir sorun çok pahalı olması 2000 liraydı sordugumdan

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
2012 yılında hagen vision satıyordum o zamanlar yine piyasanın üstündeydi aradan 10 yıl geçti hâlâ piyasanın üstünde bir kafes yani hiç değeri düşmedi dolar gibi 😊

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet ben de bu modeline baktım da ne açıdan memnun kaldınız peki
Her şeyden önce kafeste kullanılan materyal kuşlara sağlık açısından bir zarar vermiyor... Ona göre yapılmış... Kuş daha çok alan buluyor... Her şey düşünülmüş... Bence iki kuş için m01 alınmalı... Forpus papağanı için s01 yeterli ama ben olsam M01 alırım... Kuşum daha çok hareket alanı buluyor ve mutlu oluyor...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
çok pahalı abi :( bide fotoğrafını atabilirmisin merak ettim
Yarın atabilirim... Bicirik şuan uyuyor... Ben kuşuma 3 gün tertemiz bir kafes sunduğum için iki tane... Ne kadar temiz bir kafes kuşun o kadar sağlıklı... Kuşumu sevdiğim için en iyisini aldım...

Utku K.

Aktif Üye
Hagen vision kafeslerin önceden çok tutmasının ve kullanılmasının sebebi kuşlara zararı olmayan boyasız tellerden yapılmasıydı. Şuanda üretimi olan galvaniz tel kafesler aynı şekilde boyasız ve kullanım açısından gelişmiş durumda arada ki fiyat farkına bakacak olursak bence şuan bu ekonomide almak mantıksız. Bir çift muhabbet kuşu için 45x35 ölçülerinde halk adı '' üretim kafesi olan '' galvaniz kafesleri tercih edebilirsiniz. Büyüklüğü tabi ki size kalmış.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
valla bende hagen almayı düşünüyorum ama bi yandan da şunuda alasım geliyor böyle her yerine bir şey kemirme oyuncakları doldurup güzel bir salma yapasım var 2 kuşa fazla olur ama :D

Ekli dosyayı görüntüle 34537
Bende bunun siyah rengini ya da ferplast kafesi düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı. El yapımı demr kafes sordum 4 bin lira o da. 🥲

Mert.

Eski Forumcu
Bende bunun siyah rengini ya da ferplast kafesi düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı. El yapımı demr kafes sordum 4 bin lira o da. 🥲
Ben aslında yerim olsa kendim yapcam yada yaptıracak ama yok yoksa aklımda süper fikirler var bu kafes sistemiyle ilgili

Mert.

Eski Forumcu
Ne gibi fikirler? 🤔
BOYDAN BOYA BİR TANE KAFES SALMA URETİM. PCD BİR DUVARDA KAFESLER DİGER TARAFTA URETİM YAPMİYACAM KUSLAR YERİ OLCAK ARDA İKİ KULUCKA ALDİM DİNLENDİRDİKLERİMİ ORAYA BİRAKCAM. ORDA. UCABİLCEKLERDE OYUZDEN YAGLANMADA OLMUYACAK ALLAH İZNİYLE YAPCAM ama şimdilik hayal sadece

Limonbey33

Tutkulu
valla bende hagen almayı düşünüyorum ama bi yandan da şunuda alasım geliyor böyle her yerine bir şey kemirme oyuncakları doldurup güzel bir salma yapasım var 2 kuşa fazla olur ama :D

Ekli dosyayı görüntüle 34537
Bu da çok guzelmis bence,hageni araştırdım ben de hagen alicaktim ama ben aman aman bir özelliğini göremedim acikcasi