Nasılda afiyetle yedi öyle.
Hafif limonlu yanınada böyle marullu salata nar ekşili şaka bi yana şifa olsun inşallahNasılda afiyetle yedi öyle.
Aklıma bizim dişi sevdanın ilk yıkanışı geldi. Hayvan o kadar yıkandı ki hesaplamadığı ve tecrübe etmediği suyun uçuşuna etkisi hayvancağız uçamadı.Ben de haftasonu banyo keyfini ekleyeyim Banyo sonrası mama koydum kafese, bu kez yiyecek gibi bir hali vardı. Mayıştığı için yiyemiyor. Zamanlamayı tutturamadık bu sefer de
Uçamıyor ama uçacağını sanıyor bi hışımla hareketleniyor sanırsın odada 5-10 tur atacak ama maksimum önündeki koltuğa ulaşıyor o an çok komik gerçektenAklıma bizim dişi sevdanın ilk yıkanışı geldi. Hayvan o kadar yıkandı ki hesaplamadığı ve tecrübe etmediği suyun uçuşuna etkisi hayvancağız uçamadı.
Yabi'ye katılıyorum. İçine aspur katarak verirseniz, yemliğide alırsanız mamaya gidecektir.Bir tavsiyem var ama acemiyim ben öyle yedirdim 2 saat yemlikleri aldım 2 saat sonra mamayı üzerine yem serperek verdim önce didikledi şimdi yarısını yiyor
Çiğköfte verelim yanına daHafif limonlu yanınada böyle marullu salata nar ekşili şaka bi yana şifa olsun inşallah
Kuzum benim... Ne kadar mutlu olmuş... MaşalllahNasılda afiyetle yedi öyle.
Mama verdiğim gün cidden mutlu oluyor dans falan ediyor. Evde oluyorum haftasonu ona bakıyorum diye herhalde. Diğer günler yalnız.Kuzum benim... Ne kadar mutlu olmuş... Maşalllah
Zaten benimki manayı çok seviyor. Yemin üstüne yiyor mamayı. Üretimci bu mama ile büyütmüş onu.Afiyet olsun Fıstık'a.
Ben yemleri alma taraftarı değilim. Alsanda yemeyen yine yemiyor.
Bizim petshop sadece yem vermiş galiba. Daldarı görünce bile ödleri patlıyor.Zaten benimki manayı çok seviyor. Yemin üstüne yiyor mamayı. Üretimci bu mama ile büyütmüş onu.
Yavaş yavaş gösterip oyuncaklarını yaklaştırın kuşunuz o besine yaklaşıp merakından önce dokunup sonra yemeye deneyecektir... Severse de hep isteyecektir...Bizim petshop sadece yem vermiş galiba. Daldarı görünce bile ödleri patlıyor.
Magnesia hazır mamanın içine havuç rendeleyip verdim.Tarifini verebilir misinn