• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güzellik Yarışması Duyurusu🥳

Meryem

Paylaşımcı
Evetttt en sevdiğimiz etkinlikler. 🤩 heyecan yaptım 😅 izlemek güzel oluyor böyle şeyleri. Şimdiden katılacak arkadaşlara başarılar 🙃

Maviş Paşa

Tutkulu
1 dk uçmadan kaçmadan sabit durabilen kuş zaten 1. olur😂 süre en az ne kadar olmalı ? 1 dk mümkün değil de 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 dk uçmadan kaçmadan sabit durabilen kuş zaten 1. olur😂 süre en az ne kadar olmalı ? 1 dk mümkün değil de 😂
Uçup kaçmadan değil de, sizinle oynarken vs sıkılmazlar zaten. Heee derseniz ki en uzun omuzda kafada kolda kim duracak yarışması yapalım, o zaman ben kesin birinciyim 🤣 Sultan hanım hiç uğraşıp kızdırmasam saatlerce sadece sağ omzumda duruyor çünkü 🤣

Maviş Paşa

Tutkulu
Uçup kaçmadan değil de, sizinle oynarken vs sıkılmazlar zaten. Heee derseniz ki en uzun omuzda kafada kolda kim duracak yarışması yapalım, o zaman ben kesin birinciyim 🤣 Sultan hanım hiç uğraşıp kızdırmasam saatlerce sadece sağ omzumda duruyor çünkü 🤣

Oynarken kur yaparken öterken en fazla 30 sn sürüyor Telefon görünce zıplıyor hemen😂 yada elime gelmeye çalışıyor ondan dedim. 😀

Mert.

Eski Forumcu
Ben katılmayacak sanırım ama emin dediğim nasıl video olacağını anlamadim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben katılmayacak sanırım ama emin dediğim nasıl video olacağını anlamadim
gölge şöyle düşün kardeşim klip çekiyorsun kuşun en güzel tatlı ve net halini videoya çek oynarken öterken vs vs streamble ye yükle link paylaş yarışma başka bir konu açılarak başlayacak

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Oynarken kur yaparken öterken en fazla 30 sn sürüyor Telefon görünce zıplıyor hemen😂 yada elime gelmeye çalışıyor ondan dedim. 😀
Yarışma en fazla 1 dk ile sınırlı olur sanırım, daha uzun olursa her videoyu izlemek zor olur gibi 😅 sizin kuşlar genç tabii enerji full benimki 5 yaş civarı 😂 ben sultanla oynamaya kalkıyorum iki üç kere kızıp geri omzuma tırmanıyor çok uğraşırsam kafama çıkıyor baktı olacak gibi değil kaçıp gidiyor kafesine 🤣🤣

Bahar Y.

Müdavim
Yarışma en fazla 1 dk ile sınırlı olur sanırım, daha uzun olursa her videoyu izlemek zor olur gibi 😅 sizin kuşlar genç tabii enerji full benimki 5 yaş civarı 😂 ben sultanla oynamaya kalkıyorum iki üç kere kızıp geri omzuma tırmanıyor çok uğraşırsam kafama çıkıyor baktı olacak gibi değil kaçıp gidiyor kafesine 🤣🤣
O sırada Sultan "moralim bozuktır bana tohanma tamam mı" 😂😂

Üst Alt