• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yarışma Başladı! Güzellik Yarışması Başladı🥳

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VeyselCoskun

Aktif Üye
Bende uzun uğraşlar sonucunda videomu hazırladım.

Bu arada 1 Eylül Çapkın oğlumun doğum günü, yarışma vesilesi ile ona güzel bir doğum günü tadında video hazırlamış oldum.

Sağlıklı uzun ömürleri olsun tüm minik dostlarımızın 🤲🏽😊🎉🎊

:love::love::love: 🐦🐦🐦

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
maşallah her biri çok tatlı umarım adil bir yarışma olur kazanana şimdiden tebrikler :) bir kaç aya bende bu tarz bi çekiliş yapmayı düşünüyorum. elimdeki ürünlerle..
Olur kardeşim yarışmayı veya çekilişi yönetim düzenler sende sponsor olursun 🤩

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
maşallah her biri çok tatlı umarım adil bir yarışma olur kazanana şimdiden tebrikler :) bir kaç aya bende bu tarz bi çekiliş yapmayı düşünüyorum. elimdeki ürünlerle..
burdaki tüm yarışmalar adildir..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
yani yönetimde değilim :D atma ver kategorisinde vereceğim için problem olmaz.. ilk yazan alır adres vs. atar kargolarım uzaktaysa kargosunu öer sadece burdaysa elden veririm gelirse
Olur o da olur sen ver de nasıl istersen öyle yapalım 😂 itiraf et atma ver forumu iyi olacak inşallah 😊👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yarışma devam ediyor hadi gelsin videolar konuyu dağıttık yarışma unutuldu sanmayın yakında etiket yapcam🤩 katılımlar olsun gözümüz gönlümüz açılsın 🥰

Emre A.

Tutkulu
Olur o da olur sen ver de nasıl istersen öyle yapalım 😂 itiraf et atma ver forumu iyi olacak inşallah 😊👍
başım boşalsın bide kafes falan değiştiricem kuşların sebaya tekrar bi şans vericem 65lik kafeslerinde.. artık saldım şu anlık salma yapmayı fiyatlar çok uçuk geliyor. ve malum biliyorsun yeni işe başladım başım bu aralar yoğun ilerleyen sürece kaldı. işte bu kafesi elimde fazlalık aksesuarları işte ızgara falan var 45lik kafesin ihtiyacı olanlar varsa gönderim sağlarım açarım bi kaç aya kalmaz konu... fazla da şişirmeyelim burayı. tekrardan kazanana şimdiden tebrikler..

Mert.

Eski Forumcu
Ben katılamadım üzülüyorum şimdi ben şehir dışındayım kuşlar evde keşke videoyu hazirlayabilsem keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt