• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güzel oğlum ❤️

ebrares

Müdavim
Elimden geldiğince her şeyi aldım en iyi şekilde baktım güzel bi hayatın olsun diye uğraştım. Hiç beklemiyodum böyle olacağını ne diceğimi hiç bilmiyorum neyin vardı onu da bilmiyorum. O kadar üzgünüm ki 2 senedir hayatımı güzelleştirdin bana ne tecrübeler kattın. Bu sabah da veda ettin ve ben seni son kez görüp sevemedim öpemedim. İnşallah öteki tarafta bana hakkını helal edersin. Söylediklerin kulaklarımdan hiç gitmicek. Seni çok seviyorum hep de sevicem benim güzel kuşum selçuğum❤IMG-20220917-WA0092.jpeg

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaa çok üzüldüm 😔 başınız sağolsun, siz elinizden geleni yaptınız. Ona çok güzel bir hayat sundunuz. Selçuğu hiç unutmayacağız 💐

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Elimden geldiğince her şeyi aldım en iyi şekilde baktım güzel bi hayatın olsun diye uğraştım. Hiç beklemiyodum böyle olacağını ne diceğimi hiç bilmiyorum neyin vardı onu da bilmiyorum. O kadar üzgünüm ki 2 senedir hayatımı güzelleştirdin bana ne tecrübeler kattın. Bu sabah da veda ettin ve ben seni son kez görüp sevemedim öpemedim. İnşallah öteki tarafta bana hakkını helal edersin. Söylediklerin kulaklarımdan hiç gitmicek. Seni çok seviyorum hep de sevicem benim güzel kuşum selçuğum❤Ekli dosyayı görüntüle 33950
Biliyorsun onu ben de çok seviyordum. Başın sağolsun. :(

Bahar Y.

Müdavim
O kadar üzüldüm ki, son zamanlarda durgun gibiydi sanki onu hatırlıyorum, hiç beklenmedik bir haber... Geçmiş olsun

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ona çok güzel bir hayat sunduğuna ben şahidim. Seninle muhabbetim iyiydi.

ebrares

Müdavim
O kadar üzüldüm ki, son zamanlarda durgun gibiydi sanki onu hatırlıyorum, hiç beklenmedik bir haber... Geçmiş olsun
Evet eski neşesi yoktu sık sık dışarı çıkmaya başlamış bunaldı mı bilmiyorum bende yoktum teşekkür ederim

ebrares

Müdavim
Onun sayesinde burda bir sürü güzel insanla tanıştım. Bir çok kişi burda bana yardımcı oldu hepinize çok teşekkür ediyorum burdan. Umarım sizin kuşlarınızın uzun uzun ömürleri olur ❤

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Çok üzüldüm😔 Başınız sağ olsun, elbette ki ona en iyi şekilde baktınız🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnanın bende çok üzüldüm son zamanlarda dışkısında lekelenmeler vardı ve hatta yanına erkek kuş sahiplenecektiniz 😔 boğazın düğümlendiği yer 😥 başın sağolsun Ebrar 🙏🏻

ebrares

Müdavim
İnanın bende çok üzüldüm son zamanlarda dışkısında lekelenmeler vardı ve hatta yanına erkek kuş sahiplenecektiniz 😔 boğazın düğümlendiği yer 😥 başın sağolsun Ebrar 🙏🏻
Evet tamamen iyileşince alacaktım ona bi arkadaş alamadan gitti tekti hep çok üzgünüm çok pişmanım teşekkür ederim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet tamamen iyileşince alacaktım ona bi arkadaş alamadan gitti tekti hep çok üzgünüm çok pişmanım teşekkür ederim
Hayır pişman olacagin hiçbir durum yok. Yanına arkadaş alsaydında sonucu değiştiremezdik. Sen çok güzel baktın elinden geleni yaptın. Ama bazen ne kadar uğraşsakta takdiri ilahinin önüne geçemiyoruz. 🙏🏻

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bizimle irtibatını koparma kardeşim. Benim şimdiye kadar birçok kuşum öldü. Elden birşey gelmiyor. Sen saygılı bir forumdaşsın. Burada kal biz sana destek oluruz.

ebrares

Müdavim
Bizimle irtibatını koparma kardeşim. Benim şimdiye kadar birçok kuşum öldü. Elden birşey gelmiyor. Sen saygılı bir forumdaşsın. Burada kal biz sana destek oluruz.
Ara sıra girerim tabi ben de istemem sizle irtibatı kesmek 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Başınız sağ olsun. Elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız ancak ölüm yaşamın doğal bir sonucudur. Hayatını sizinle çok mutlu geçirdiğinden eminim.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başınız sağ olsun 😢😢 içim bir tuhaf oldu ya gayet iyi ilgileniyordunuz hepimiz şahit olduk burda 😔😔

Üst Alt