• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Güzel kızımı sonsuzluğa uğurladım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun gerçekten üzgünüm 😞

TarçınTaş

Paylaşımcı
Hiç iyi değilim şuan...
Allah'ım yardımcınız olsun sabırlar versin iyi bilirim ne demektir yokluklarının, hele birde o boş kafeslere oyuncaklara bakmak insanı dünyadan kopartıyor. Bizlerde birgün uçacağız onların yanına. Emin ol en güzel yerlerde bekleyecektir oda seni, böyle bir durumda ne denir aklıma dahi gelmiyor insanın kelimeleri tükeniyor, boğazı düğümleniyor. Bu yaşadığımız kısıtlı dünyadan sonsuzluğa uçtu, bizlerden önce tattı oranın güzelliğini. Cennet meleğimiz, kuşumuz oldu. Bir gün onlara, hepimizin kavuşması buluşması dileğiyle.. Başınız sağolsun Allah'ım tekrardan çok çok yardımcınız olsun..

hasan111

Aktif Üye
Başıma ağrı giriyor aklıma geldikçe, dönüp dönüp fotoğraflarına, videolarına bakıyorum. Ben normalde ağlayan biri değilim ama bugün küçük çocuk gibi ağlıyorum olur olmadık. Mezarlığa dedemin yanına gömdüm, yoldaş olsun ona.Artık kuşta sahiplenmeyi düşünmüyorum.Baş sağlığınız için hepinize teşekkür ederim.

hasan111

Aktif Üye
Hasan bey sizle aynı anda bu acı durumu yaşıyorum günahsız bir yavrunun gittiği yeri hatırladıkça yüreğinize benimki gibi rabbim huzur versin..
Amin cümlemize.Güne sıfır keyifle uyandım, kafama takılan şu sapasağlamdı ben dışarı çıkarken, eve bi geldim kafesin altında hareketsiz, yavrucak bide kendini kaşımış gagasında tüy vardı, acaba boğazına falan mı kaçtı yuttu mu tüyü? diye düşünmeden edemiyorum.

Üst Alt