• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Güvercin

sudenaz55

Yeni Üye
Merhaba iyi günler Sokakta türemiş halde bir güvercin bulduk. Biraz süründüğü için ayağının veya kanadının kırık olduğunu düşündüm. Veterinere götürdüğümde fiziksel herhangi bir sorununun olmadığını söyledi. Şu an bu şekilde duruyor yemiyor ya da su içmiyor. Veteriner güçten düşmüş olabileceğini söyledi. Yemeğe bakıyor ama yemiyor lapa yaptım ama gagasına mama koyduğumda ağzını açıp yemiyor. Ne yazmamız lazım.

Ekli dosyalar

sudenaz55

Yeni Üye
Ağzını açıp biraz mama sıktım ama yutkunma hareketi dahi yapmıyor boğulur diye korktuğum için çok zorlayqmadım

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Muhtemelen hasta dıskıları Nasıl ? Doğa korumaya götürseniz daha iyi olur aslında. Bugün bu saatte kapalıdır ama yarın götürseniz daha iyi olur. Demet ablayı etiketliyorum size daha net bilgi verir @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba iyi günler Sokakta türemiş halde bir güvercin bulduk. Biraz süründüğü için ayağının veya kanadının kırık olduğunu düşündüm. Veterinere götürdüğümde fiziksel herhangi bir sorununun olmadığını söyledi. Şu an bu şekilde duruyor yemiyor ya da su içmiyor. Veteriner güçten düşmüş olabileceğini söyledi. Yemeğe bakıyor ama yemiyor lapa yaptım ama gagasına mama koyduğumda ağzını açıp yemiyor. Ne yazmamız lazım.
Merhaba geçmiş olsun
Kedi kuru mamasını alın ıslatın ve şiringa ile yedirin protein ve vitamin vardır içinde
Gaganın sol tarafında verin başını ıslattın scak çarpmış olabilir

sudenaz55

Yeni Üye
Merhaba,az önce yulaf ve yumurta sarısı ile mama yapıp yedirmeye çalıştık ama yani yiyemiyor şu anda ağzında duruyor. O yüzden yedirmeye korkuyorum.
Merhaba geçmiş olsun
Kedi kuru mamasını alın ıslatın ve şiringa ile yedirin protein ve vitamin vardır içinde
Gaganın sol tarafında verin başını ıslattın scak çarpmış olabilir

sudenaz55

Yeni Üye
Yaklaşık 3 saat önce bulduk o zamandan beri böyle kendini daha da bırakıyor gibi ve arada panik olduğundan mı bilmiyorum çok çırpınıyor ve takla atıyor kendini dengede tutamıyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen bakteriyel bir sorunu var Rabbım Sıfasını Eksık etmesin. Yarın mutlaka götürün ilaç kullanması lazım. Rabbım Sıfa Versın Insallah Toparlar Kendını

Üst Alt