• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Güneydoğu Depremi 😔

CgdsCngz

Yeni Üye
Depremde yaralananlara acil şifalar, vefat edenlere allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Felaketin ne zaman nereden geleceği belli olmuyor maalesef.Deprem çantası mutlaka hazırlayın ve bir deprem planınız olsun.

Rbsilke

Aktif Üye
Depremi yaşayanlara ve hissedenlere geçmiş olsun. Gerçekten çok zor ve kötü bir durum. Allah size yardım etsin.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fiziksel olarak iyiyim Kübra hocam çok teşekkür ederim sorduğunuz için, durumlar içler acısı maalesef Allahım yardım etsin...
Sevindim iyi olmana,psikolojik olarak tahmin edemiyorum tabi. Bizler burda ne haldeyiz, sizleri düşünemiyorum. 😔 Twitterdan takip ediyorum bende, Rabbim yardım etsin herkese. Bundan sonra zor bir süreç olacak herkes için.

Bahar Y.

Müdavim
Sevindim iyi olmana,psikolojik olarak tahmin edemiyorum tabi. Bizler burda ne haldeyiz, sizleri düşünemiyorum. 😔 Twitterdan takip ediyorum bende, Rabbim yardım etsin herkese. Bundan sonra zor bir süreç olacak herkes için.
Amin inşallah 🤲🏻 uzak akrabalarımızdan kaybımız var maalesef, hâlâ enkaz altında olan var... Rabbim büyük 🙏

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Gercekten cok aci cok uzucu bir afetle karsi karsiyayiz. Ogrendigim gunden beri ne kadar kotu oldugumu anlatamam. Basta memleketim guzel Malatyamin ve diger etkilenen 9 ilin, kaybi olan depremi korkuyu yasayan herkesin bir an once bu durumu atlatmasini diliyorum. Umarim en az kayipla atlatiriz bu felaketi. Herkese gecmis olsun.. 😔

Nur Y.

Paylaşımcı
Merhabalar herkese. Böyle bir paylaşım gördüm son durum nedir bilemiyorum aktif yazı göremedim. Antalya olanlar varsa bu canlar için yuva olurlar mı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şimdi fotoğrafta tekrar bakarken tabandaki yavru dikkatimi çekti. Galiba demirler üzerinde duran yavru o, almışlar. 😍

Yorumlarda sahiplenmek isteyen çok olmuş. Keşke orada yaşasaydım hepsini alırdım ama yuva olmak isteyenler varmış şükür.

Üst Alt